Sport

Sport la TV. Cine transmite Sevilla-Manchester United, returul semifinalelor barajului pentru La Liga, finalele WTA Praga şi Lexington. Programul transmisiunilor de duminică, 16 august

16.08.2020 | 00:23
Sport la TV Cine transmite SevillaManchester United returul semifinalelor barajului pentru La Liga finalele WTA Praga si Lexington Programul transmisiunilor de duminica 16 august
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de duminică, 16 august, ne oferă prima semifinală din Europa League, returul semifnalelor barajului de promovare în La Liga, finalele la tenis feminin la Praga şi Lexington, precum şi cursa de Formula 1 din Marele Premiu al Spaniei.

Prima semifinală din Europa League este cea dintre Sevilla şi Manchester United. Va fi foarte greu pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer să facă faţă formaţiei cu record de trofee în această competiţie. Almeria – Girona şi Zaragoza – Elche sunt partidele retur din semifinalele barajului de promovare în La Liga.

ADVERTISEMENT

În finala de la Praga Simona Halep o va întâlni pe belgianca Elise Mertens, cea care a învins-o ultima oară în finala de la Doha, acum un an. La Lexington finala este între Jennifer Brady şi elveţianca Jill Teichmann. Şi mai avem o finală cu participare românească la Praga, la dublu, unde tandemul Niculescu – Olaru va juca împotriva perechii Hradecka-Kristina Pliskova.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Praga finala dublu: Digi Sport 2

ora 14:30 Tenis feminin WTA Praga finala simplu: Digi Sport 2

ora 16:00 Formula 1 MP al Spaniei: Digi Sport 1

ora 16:00 Fotbal UEFA Youth League optimi: Inter – Rennes: Digi Sport 4

ora 18:00 Tenis feminin WTA Lexington finala: Digi Sport 2

ora 19:00 Fotbal UEFA Youth League: Juventus – Real Madrid: Digi Sport 4

ora 20:00 Fotbal baraj promovare La Liga: Almeria – Girona: Digi Sport 3

ora 22:00 Fotbal Europa League semifinală: Sevilla .- Man. United: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 23:00 Fotbal baraj promovare La Liga: Zaragoza – Elche: Digi Sport 3