ADVERTISEMENT
Life

Sport la TV. Cine transmite Tottenham-Brentford. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 5 ianuarie

Autor: Sorin Dumitrescu | 04.01.2021 | 20:30
Sport la TV. Cine transmite Tottenham-Brentford. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 5 ianuarie
Sport la TV. Cine transmite Tottenham-Brentford. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 5 ianuarie. Cu Son la pupitru Tottenham vrea în finala Cupei Ligii. Foto: Tottenham Twitter

Marţi, 5 ianuarie, programul de sport la TV este unul mult mai sărac decât până acum, în ofertă figurând doar două meciuri de fotbal. Unul este semifinală retur din Cupa Ligii Angliei, al doilea este o partidă din Superliga Turciei.

ADVERTISEMENT

Tottenham Hotspur primeşte vizita echipei Brentford, locul 4 în Championship (a doua divizie din Anglia), Jose Mourinho dorindu-şi foarte multă să poată juca finala, care sigur va fi împotriva unei echipe din Manchester, pentru că a doua semifinală e derbyul acestui oraş. Chiar dacă e în a doua ligă Brentford e într-o formă excelentă şi nu a mai pierdut de opt meciuri.

Al doilea meci are loc în cadrul etapei a 17-a din Superliga Turciei. Ocupanta locului 3, Galatasaray, 30 puncte, care a făcut doar 0-0 acasă în ultima rundă cu Antalyaspor, se deplasează la Konya, locul 13, cu 19 puncte. Nu va fi o partidă facilă pentru echipa lui Fatih Terim, pentru că la Konya se câştigă greu puncte.

ora 18:00 Fotbal Superliga Turciei: Konyaspor – Galatasaray: Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 21:45 Fotbal Cupa Ligii Angliei semifinală: Tottenham – Brentford: Digi Sport 1

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!