Life

Sport la TV. Cine transmite Tottenham-Everton, Sevilla-Eibar și Heindeheim-Bremen. Programul transmisiunilor sportive de luni, 6 iulie

05.07.2020 | 22:24
Sport la TV Cine transmite TottenhamEverton SevillaEibar si HeindeheimBremen Programul transmisiunilor sportive de luni 6 iulie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de 6 iulie cuprinde ultimele două partide din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1, Chindia Târgoviște – Hermanstadt și Voluntari – Viitorul, alte două meciuri din La Liga, ultimele din cadrul etapei a 34-a, unul din Premier League, care pune punct rundei cu numărul 33 și returul barajului de promovare în prima divizie germană.

În La Liga Sevilla e mare favorită acasă în fața lui Eibar, iar partida Levante – Real Sociedad este deschisă oricărui rezultat. În Premier League avem o confruntare între doi mari antrenori. Tottenham, echipa lui Jose Mourinho, primește vizita lui Everton, antrenată de Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

În Germania putem asista lao mare surpriză. Micuța echipă din centrul universitar Heidenheim a făcut 0-0 în tur la Werder Bremen și bate acum la porțile Bundesligii, având de susținut returul pe teren propriu. Iar din Turcia vom vedea dificilul meci de acasă pentru românii Silviu Lung Junior și Cristi Săpunaru cu Kayserispor împotriva lui Beșiktaș. Și din Portugalia confruntarea Moreirense – Sporting Lisabona.

ora 17:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Chindia – Hermanstadt: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Voluntari – Viitorul: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

ora 20:30 Fotbal La Liga: Levante – Real Sociedad: Digi Sport 2, Look Sport 3, Telekom Sport 2

ora 21:00 Fotbal Superliga Turcia: Kayserispor – Beşiktaş: Look Plus

ora 21:30 Fotbal baraj promovare Bundesliga retur: Heidenheim – Bremen: Digi Sport 4, Look Sport 2, Telekom Sport

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal Premier League: Tottenham – Everton: Eurosport 1

ora 23:00 Fotbal La Liga: Sevilla – Eibar: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 23:00 Fotbal Liga Sagres: Moreirense – Sporting Lisabona: Look Sport