Life

Sport la TV. Cine transmite Tottenham-Liverpool și Napoli-Spezia. Programul transmisiunilor sportive de joi, 28 ianuarie.

27.01.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite TottenhamLiverpool si NapoliSpezia Programul transmisiunilor sportive de joi 28 ianuarie
Sport la TV. Cine transmite Tottenham-Liverpool și Napoli-Spezia. Programul transmisiunilor sportive de joi, 28 ianuarie. Foto: Liverpool FC.co.uk
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de joi, 28 ianuarie, este compus exclusiv din fotbal. Avem ultimele două meciuri din etapa a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1, ultimul din etapa de Premier League, ultimul sfert de finală din Cupa Italiei și partide din campionatele Belgiei și Olandei și Bundesliga 2. Un program mai mult decât mulțumitor pentru această zi.

În Liga 1 se vor juca partidele Hermannstadt – Chindia Târgoviște la Mediaș și CFR Cluj – Astra Giurgiu, acesta din urmă putând schimba liderul după 19 etape. Cel mai tare meci al serii este în Premier League, la Londra, între Tottenham și Liverpool. În Bundesliga 2 se joacă Sankt Pauli – Bochum.

ADVERTISEMENT

Ultimul sfert de finală al Cupei Italiei ar putea fi revanșa pentru eșecul acasă suferit în campionat de Napoli în fața Speziei, și acum jucându-se tot în orașul de la poalele Vezuviului. În Belgia avem inegalul derby Cercle Brugge – Club Brugge iar în Olanda putem vedea acasă pe Ajax cu Willem II Tilburg.

ora 17:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Hermannstadt – Chindia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 19:45 Fotbal Jupiler League: Cercle Brugge – Club Brugge: Look Sport 1

ora 20:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: CFR Cluj – Astra Giurgiu: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 21:30 Fotbal Bundesliga 2: Sankt Pauli – Bochum: Digi Sport 2, Look Sport 3, Telekom Sport 2

ora 22:00 Fotbal Premier League: Tottenham – Liverpool: Eurosport 1

ora 22:00 Fotbal Cupa Italiei sferturi: Napoli – Spezia: Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal Eredivisie: Ajax – Willem II: Look Sport 2