Sporturi

Sport la TV. Cine transmite turneul de la Roland Garros. Programul transmisiunilor sportive de joi, 6 iunie

Autor: Sorin Dumitrescu | 05.06.2019 | 22:33
Sport la TV. Cine transmite turneul de la Roland Garros. Programul transmisiunilor sportive de joi, 6 iunie
Sport la TV. Programul transmisiunilor joi 6 iunie. Rusul Karen Khachanov va încerca o calificare istorică în semifinale la Roland Garros

Din nou programul de sport la TV de joi, 6 iunie, ziua Înălțării, se rezumă doar la marele turneu de Grand Slam de la Roland Garros, competiție dată peste cap de ploaia care a căzut tot timpul pe parcursul zilei de miercuri. Astfel ultimele două sferturi de finală la masculin și la feminin au loc 24 de ore mai târziu și ceea ce este îngrijorător este faptul că și vineri, 7 iunie, se anunță o nouă zi ploioasă, ceea ce ar putea duce la o situație rar întâlnită la Openul Franței, ca toate finalele să aibă loc duminică.

Sport la TV. Programul transmisiunilor joi 6 iunie. Madison Keys are un sfert de finală greu cu Ashleigh Barty

Așadar, joi, 6 iunie, se vor juca partidele Novak Djokovic – Alexander Zverev și Dominic Thiem – Karen Khachanov în turneul masculin, iar învingătorii din aceste două jocuri se vor afla apoi față în față în a doua semifinală, prima fiind semifinala de vis Rafa Nadal – Roger Federer. La femei se vor juca meciurile SIMONA HALEP – Amanda Anisimova și Madison Keys – Ashleigh Barty, la fel ca în turneul masculin semifinala a doua urmând a fi între cele două învingătoare. Prima deja se știe: Johanna Konta – Marketa Vondrusova.

13:00 Tenis Roland Garros: Eurosport 1 și Eurosport 2

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!