Life

Sport la TV. Cine transmite Valencia – Villarreal și Schalke 04 – Mainz. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 5 martie

04.03.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Valencia  Villarreal si Schalke 04  Mainz Programul transmisiunilor sportive de vineri 5 martie
ADVERTISEMENT

Vineri, 5 martie, ultima zi înainte de intrarea în weekendul plin de transmisiuni mai ales din fotbal, programul de sport la TV este compus din cele două turnee de tenis feminin, Doha și Lyon și din fotbal din prima noastră divizie, precum și din campionatele Spaniei, Germaniei și Portugaliei.

În Liga 1 începe etapa a 26-a a sezonului regulat, încă doar patru până la finișul care va trage linia peste primele șase echipe ce vor continua în play-off, restul în play-out. Sepsi Sfântu Gheorghe, după șase egaluri consecutive, primește vizita Chindiei Târgoviște. Seara, la Ovidiu, Viitorul e obligată să bată revelația Academica Clinceni, dacă vrea să mai spere în play-off.

ADVERTISEMENT

În Europa cel mai atractiv meci din cele trei propuse de posturile TV de la noi se anunță a fi Valencia – Villarreal, un derby al regiunii valenciene, în La Liga. Se mai joacă în Bundesliga partida ultimelor două clasate, Schalke 04 – Mainz și în Portugalia liderul Sporting Lisabona, neînvins și după partida din deplasare cu Porto, e mare favorit acasă în fața lui Santa Clara.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Lyon: Digi Sport 4

ora 13:30 Tenis feminin WTA Doha: Digi Sport 2

ora 17:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Viitorul – Academica Clinceni: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 21:30 Fotbal Bundesliga: Schalke 04 – Mainz: Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 2

ora 22:00 Fotbal La Liga: Valencia – Villarreal: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 22:45 Fotbal Liga Sagres: Sporting Lisabona – Santa Clara: Look Sport 3