Life

Sport la TV. Cine transmite Verona-Atalanta, Arsenal-Man. City şi Milan-Bologna. Programul transmisiunilor sportive de sâmbătă, 18 iulie

18.07.2020 | 00:52
Sport la TV Cine transmite VeronaAtalanta ArsenalMan City si MilanBologna Programul transmisiunilor sportive de sambata 18 iulie
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 18 iulie, în programul de sport la TV figurează două jocuri din fotbalul românesc, unul din play-out şi altul din play-off, unul din Superliga Turciei, o partidă din Premier League şi prima semifinală a Cupei Angliei plus primele trei jocuri din etapa a 34-a din Serie A.

La noi se joacă Hermanstadt – Sepsi Sfântu Gheorghe în play-out, un meci în care şi egalul ar fi bun pentru ambele echipe. Iar seara este meciul vedetă FCSB – CFR Cluj, primul joc pentru Toni Petrea în rol de antrenor al bucureştenilor.

ADVERTISEMENT

În Turcia se dispută partida dintre Galatasaray şi Goztepe. După foarte mulţi ani Galata lui Fatih Terim este la un pas de a nu juca în nici o cupă europeană, fiind la patru puncte de locul 4.

Trei meciuri din Serie A în programul de sport la TV sâmbătă, 18 iulie

În Premier League penultima etapă începe cu o partidă fără obiective, Norwich – Burnley, dar cel mai important joc începe la ora 21:45 în prima semifinală a Cupei Angliei, pe stadionul Wembley, Arsenal – Manchester City.

ADVERTISEMENT

Trei partide foarte interesante în Serie A. În special meciul Verona – Atalanta, care deschide etapa, se anunţă spectaculos şi cu goluri, cu maşina de înscris a celor din Bergamo. Altă echipă care marchează la foc automat, Sassuolo, merge să îi facă viaţă grea lui Walter Zenga la Cagliari. Seara se încheie cu partida Milan – Bologna.

ora 18:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Hermanstadt – Sepsi: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 18:15 Fotbal Serie A: Verona – Atalanta: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 19:30 Fotbal Premier League: Norwich – Burnley: Eurosport 1

ora 20:30 Fotbal Serie A: Cagliari – Sassuolo: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 21:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: FCSB – CFR Cluj: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 21:00 Fotbal Superliga Turcia: Galatasaray – Goztepe Izmir: Look Sport 3

ora 21:45 Fotbal Cupa Angliei semifinale: Arsenal – Man. City: Eurosport 1

ora 22:45 Fotbal Serie A: Milan – Bologna: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1