Stiri sportive

Sport la TV. Cine transmite Viitorul – Craiova, Brighton – Chelsea și turneul de tenis de la Roma. Programul transmisiunilor sportive de luni, 14 septembrie

13.09.2020 | 22:19
Sport la TV Cine transmite Viitorul  Craiova Brighton  Chelsea si turneul de tenis de la Roma Programul transmisiunilor sportive de luni 14 septembrie
ADVERTISEMENT

Pasionații de sport pot urmări luni la televizor un meci din Liga 1 de fotbal, două partide din campionatul Angliei, dar și turneul feminin de tenis de la Roma.

În Liga 1 se va desfășura ultimul meci al etapei cu numărul 3. Este vorba despre derby-ul dintre Viitorul Constanța și Universitatea Craiova. Jocul va începe de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Craiova ocupă locul 5 în clasamentul Ligii 1, în timp ce Viitorul Constanța este penultima în clasament. Cu o victorie, Craiova ar putea ajunge pe primul loc. Viitorul vine după o înfrângere cu 3-0 contra celor de la FCSB, în timp ce Craiova a bătut-o cu 2-0 pe Astra Giurgiu.

Chelsea debutează în noul sezon de Premier League

În ultimele cinci întâlniri dintre Universitatea Craiova și Viitorul Constanța, oltenii au câștigat de trei ori. Viitorul Constanța are și ea două victorii contra echipei lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

În Liga 2, avem de la ora 18:00 partida dintre ASU Poli Timișoara și Farul, oaspeții având ocazia să treacă pe primul loc în cazul în care se vor impune. Constănțenii au maximum de puncte după două etape, înregistrând victorii la Petrolul și pe teren propriu cu Aerostar.

În Premier League sunt două jocuri. Sheffield United și Wolverhampton se înfruntă de la 20:00. Chelsea joacă în prima etapă cu Brighton în deplasare.

ADVERTISEMENT

Și iubitorii de tenis vor putea vedea pe micile ecrane turneul de tenis feminin de la Roma. Simona Halep va juca și ea la turneul din capitala Italiei. În primul tur Simona nu va evolua. În runda secundă o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Anastasija Sevastova (locul 45 WTA) și italianca Jasmine Paolini (poziția 97 WTA).

La turneul de la Roma, Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți dificilă. Pe partea ei de tablou se află nume ca Sofia Kenin, Johanna Konta, Petra Martic, Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Victoria Azarenka sau Venus Williams.

ADVERTISEMENT

12:00 WTA Roma (Digi Sport 2, Digi Sport 4)

181:00 ASU Poli Timișoara – farul (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus)

20:00 Sheffield United – Wolves (Eurosport)

21:00 Viitorul Contanța – Universitatea Craiova (Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus)

22:15 Brighton – Chelsea Londra ( Eurosport)

Tags: