Life

Sport la TV. Cine transmite Viitorul – Vitesse şi Rudar – FCSB Programul meciurilor de joi, 26 iulie

26.07.2018 | 12:43
Sport la TV Cine transmite Viitorul  Vitesse si Rudar  FCSB Programul meciurilor de joi 26 iulie

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor la TV pentru joi, 26 iulie. Viitorul Constanţa şi FCSB vor evolua în manşa tur din turul al doilea preliminar al Europa League, împotriva celor de la Vitesse Arnhem, respectiv Rudar Velenje.  Viitorul – Vitesse va avea loc de la ora 18:00 şi va putea fi urmărit pe TVR 1 şi TVR HD.

Sport la TV. Unde se pot vedea Viitorul - Vitesse și Rudar Velenje - FCSB.. Bucureştenii vor să repare imaginea proastă de la Giurgiu FCSB e favorită
Sport la TV. Unde se pot vedea Viitorul – Vitesse și Rudar Velenje – FCSB.. Bucureştenii vor să repare imaginea proastă de la Giurgiu

Partida Rudar Velenje – FCSB va fi difuzată de postul PRIMA TV. Atât băieţii lui Gică Hagi, cât şi echipa lui Nicolae Dică doresc să şteargă impresia proastă din prima etapă de campionat, în care Viitorul a pierdut acasă în faţa Dunării Călăraşi, iar FCSB a cedat la Giurgiu, în faţa Astrei.

Sport la TV. Tenis pe trei posturi la DIGISPORT

Iubitorii tenisului au de unde alege. Digi Sport 2, Digi Sport 3 şi Digi Sport 4 sunt canalizate pe transmisii de tenis, din circuitul WTA şi ATP. Pe Digi Sport 2 este turneul feminin de la Moscova, iar de la ora 13:000 câştigătoarea turneului WTA de la Bucureşti, letona Anastasija Sevastova o va avea în faţă pe românca Irina Bara în cadrul turului trei. Pe Digi Sport 1 va fi alt turneu feminin, din China, de la Nanchang, iar pe Digi Sport 4 turneul masculin de la Hamburg.

Pasionaţii de ciclism se vor reîntâlni cu Turul Franţei începând cu ora 13,30 şi pînă în jurul orei 19:00, cea mai mediatizată competiţie pentru rutieri a sezonului, pentru că Turul Franţei este considerat vârful sezonului în întrecerile ciclistice.

Sport la TV. Cine transmite Viitorul – Vitesse şi Rudar Velenje – FCSB. Programul transmisiunilor de joi, 26 iulie

ora 12:00 tenis masculin Hamburg  DIGISPORT 4

ora 12:00 tenis feminin Nanchang DIGISPORT 3

ora 12:00 tenis feminin Moscova DIGISPORT 2

ora 13:30 ciclism Turul Franţei EUROSPORT 1

ora 18:00 fotbal Viitorul – Vitesse Europa League TVR 1, TVR HD

ora 18:30 fotbal Rudar Velenje – FCSB Europa League PRIMA TV