Life

Sport la TV. Cine transmite Wolverhampton-Sevilla şi Şahtior Doneţk-Basel. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 11 august

10.08.2020 | 23:21
Sport la TV Cine transmite WolverhamptonSevilla si Sahtior DonetkBasel Programul transmisiunilor sportive de marti 11 august
ADVERTISEMENT

Ca şi luni, programul de sport la TV  pentru ziua de marţi, 11 august, are ca şi componente ultimele două meciuri din cadrul sferturilor de finală ale Europa League precum şi partide de tenis feminin de la turneele WTA de la Praga şi Lexington.

Wolverhampton va întâlni Sevilla în ceea ce este considerat al doilea cap de afiş al sferturilor de finală ale Europa League, o partidă în care spaniolii pleacă totuşi cu prima şansă, graţie netei experienţe internaţionale faţă de lupi. Şahtior Doneţk este şi ea favorită în faţa elveţienilor, dar o echipă cu dublă victorie în faţa lui Frankfurt nu poate fi subestimată.

ADVERTISEMENT

Ploaia a dat peste cap turneele de tenis de la Praga şi Lexington, ultimul reuşind totuşi să se menţină aproape de programul zilei, cu mici excepţii. Însă în capitala Cehiei nu s-a mai putut juca nimic de la ora 16. Astăzi ar urma să joace şi Simona Halep la simplu, în  compania croatei Polona Hercog.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Praga: Digi Sport 4

ora 14:30 Tenis feminin WTA Praga: Digi Sport 2

ora 18:00 Tenis feminin WTA Lexington: Digi Sport 3

ora 20:00 Tenis feminin WTA Lexington: Digi Sport 4

ora 22:00 Fotbal Europa League sferturi: Wolverhampton – Sevilla: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal Europa League sferturi: Şahtior Doneţk – Basel: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1