Life

Sport la TV. Cine transmite WTA Linz şi Cupa României la baschet masculin. Programul transmisiunilor sportive de joi, 12 noiembrie

11.11.2020 | 21:57
Sport la TV Cine transmite WTA Linz si Cupa Romaniei la baschet masculin Programul transmisiunilor sportive de joi 12 noiembrie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de joi, 12 noiembrie, cuprinde meciuri de tenis feminin din cadrul turneul WTA pe hard de la Linz, în Austria, volei masculin din preliminarii Champions League şi alte partide din cadrul Cupei României la baschet masculin. Nu avem nici un meci de fotbal pentru că nici un post nu transmite finalele barajelor de calificare la turneul final al EURO 2020.

Turneul de tenis de la Linz a ajuns în faza optimilor de finală, acolo unde a pătruns şi Sorana Cârstea. Adversara ei din această fază este franţuzoiaca Oceane Dodin, un meci pe care Sorana îl poate câştiga şi face astfel pasul spre sferturi. Tot joi vor fi pe teren şi primele două favorite, belgianca Elise Mertens şi bielorusa Aryna Sabalenka.

ADVERTISEMENT

Cupa României la baschet masculin a fost principala salvare din această săptămână în programul de sport la TV şi meciurile din cadrul acestei competiţii continuă şi joi, când pe micile ecrane vor putea fi vizionate întâlnirile Steaua – Athletic Constanţa şi CSM Oradea – SCM Craiova. La volei Arcada Galaţi are o misiune foarte grea în faţa polonezilor de la Jasztrebski.

ora 15:30 Tenis feminin WTA Linz: Eurosport 2

ora 17:30 Baschet masculin Cupa României: Steaua – Athletic Constanţa: Digi Sport 3, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:00 Volei masculin preliminarii Champions League: Arcada Galaţi – Jasztrebski: Digi Sport 2

ora 20:30 Baschet masculin Cupa României: CSM Oradea – SCM Craiova: Digi Sport 3, Look Plus