Fotbal international

Azi la TV. Dinamo – Bilbao şi Craiova – Milan în Europa League

Joi, 27 iulie, au loc partidele din prima manşă a turului al 3-lea preliminar din Europa League. Este o zi foarte bogată în meciuri, fiind o competiţie cu foarte multe echipe implicate. România...
27.07.2017 | 07:30
Azi la TV. Dinamo - Bilbao şi Craiova - Milan în Europa League

Joi, 27 iulie, au loc partidele din prima manşă a turului al 3-lea preliminar din Europa League. Este o zi foarte bogată în meciuri, fiind o competiţie cu foarte multe echipe implicate. România trimite în luptă trei formaţii: CSU Craiova, Dinamo şi Astra.

Sport la TV: Astra are cele mai multe şanse

Dintre acestea doar giurgiuvenii au mai evoluat în ultimele trei sezoane la acest nivel, Dinamo revine după cinci ani, iar această Craiova poate fi privită fie ca o continuatoare a vechii Universităţi ori ca o debutantă în cupele europene. Dintre toate doar Astra, care primeşte vizita celor de la Oleksandria, o echipă ucraineană debutantă în cupele europene, are şanse destul de bune pentru a merge în play-off, chiar dacă s-a făcut aproape o schimbare totală de lot.

Craiova – AC Milan trebuie privit ca un mare spectacol pentru olteni, pentru că e o mare şansă să primeşti o echipă cu un asemenea CV şi care tocmai în această vară revine în forţă, cu un mercato impresionant şi rămâne ca echipa craioveană să dea o replică onorabilă. Dinamo are şi ea meci foarte greu, pentru că Athletic Bilbao e una dintre echipele spaniole de tradiţie, dar va fi un meci frumos, în care oamenii lui Cosmin Contra trebuie să creadă în şansa lor până la capăt.

Dar iată care sunt principalele evenimente ale zilei în Sport la TV:

ora 07:00 Real Madrid – Manchester City  DIGISPORT 1                      

ora 14:30 Bayern – Inter Milano                   DIGISPORT 1    

ora 20:30 Dinamo – Athletic Bilbao              TVR1

ora 21:00 Craiova – AC Milan                          DIGISPORT 1    

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri