Life

Sport la TV. Programul transmisiunilor 3 august, vineri. Unde vedem U Craiova – FC Botoşani

02.08.2018 | 22:04
Sport la TV Programul transmisiunilor 3 august vineri Unde vedem U Craiova  FC Botosani
Sport la TV. Cine transmite Craiova - Botoşani . Programul transmisiunilor 3 august

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor TV pentru data de 3 august, vineri, principalul eveniment fiind debutul rundei cu numărul 3 din Liga 1 Betano. CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani se vor duela de la ora 21:00, într-o partidă în care va fi transmisă de Look Plus, Telekom Sport 1 şi Digi Sport 1.

Sport la TV. Cine transmite Craiova - Botoşani . Programul transmisiunilor 3 august
Sport la TV. Cine transmite Craiova – Botoşani . Programul transmisiunilor 3 august

Liga a 2-a debutează în sezonul 2018-2019 cu partida disputată între Universitatea Cluj şi Metaloglobus, programată de la ora 18:00. Partida dintre cele două echipe va fi transmisă de către Digi Sport 1 şi Telekom Sport 1, cele două posturi de televiziune care au achiziţionat drepturile de televizare pentru stagiunea 2018-2019 în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Programul transmisiunilor 3 august, vineri. Unde vedem meciurile din Liga 1 Betano şi Liga 2

Universitatea Cluj – Metaloglobus Bucureşti, ora 18:00, Telekom Sport 1, Digi Sport 1

Universitatea Craiova – FC Botoşani, ora 21:00, Telekom Sport 1, Digi Sport 1, Look Plus

Oltenii vor încerca să marcheze primul gol şi să obţină prima victorie în sezonul 2018-2019 în Liga 1 Betano, după ce în prima etapă au remizat, 0-0, pe teren propriu, în faţa celor de Poli Iaşi, iar în runda secundă au pierdut la limită, 1-0, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.  FC Botoşani a avut în schimb un început de campionat diametral opus cu patru puncte obţinute în faţa celor de la CFR Cluj şi FC Hermannstadt, fiind pe primul loc în acest moment datorită golaverajului.

Fanii fotbalului românesc vor avea ocazia să îl descopere în partida Universitatea Craiova – FC Botoşani pe francezul Hervin Ongenda, cel care a fost crescut la PSG şi a ajuns la FC Botoşani în această vară. Atacantul a debutat contra celor de la FC Hermannstadt şi i-a impresionat pe toţi cei aflaţi în tribune, în ciuda faptului că a prins doar câteva minute pe finalul jocului.

Universitatea Cluj este pe cai mari în noul sezon din Liga a 2-a, iar fotbaliştii antrenaţi de Adrian Falub sunt văzuţi printre favoriţii la promovarea în primul eşalon fotbalistic. Trupa ardeleană are în lot o serie de fotbalişti cu experienţă în Liga 1 Betano şi cupele europene, dar vor avea dezavantajul că vor juca primul meci din noul sezon la Târgu Mureş, deoarece pe Cluj Arena se desfăşoară în această perioadă festivalul Untold.

Programul transmisiunilor 3 august, vineri. Tenisul de pe Ocean închide ziua

Digi Sport va transmite de la ora 20:00 turneul WTA de la San Jose, în timp ce la ora 21:00 vor începe partidele disputate la Washington. Fanii tenisului masculin vor putea urmări turneul ATP de la Washington cu începe de la ora 03:00. Competiţia din capitala Statelor Unite ale Americii se află în a doua parte de concurs urmând ca la finalul săptămânii să se dispute cele mai importante dispute pentru obţinerea marelui trofeu pus în joc.

Telekom Sport va transmite vineri, 3 august, duelul dintre Slavia Praga şi Opava de la ora 19:30 cu românul Alexandru Băluţă anunţat titluar. Fostul mijlocaş al celor de la Universitatea Craiova a avut parte de un debut spectaculos la noua echipă şi a reuşit să marcheze la doar al doilea meci în tricoul celor de la Slavia Praga, în partida câştigată cu 4-0 în faţa celor de la Karvina.