Sport la TV. Programul transmisiunilor de vineri, 20 iulie. Începe Liga 1 Betano

Tibi Demeter   
în Sport la TV
19/07/2018, 23:15
Sport la TV. Programul transmisiunilor de vineri, 20 iulie. Începe Liga 1 Betano GALERIE FOTO
Sport la TV! Începe Liga 1 Betano: CFR CLuj - FC Botoşani

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor la TV de vineri, 20 iulie, principalul eveniment sportiv ce îl vom vedea la TV fiind debutul noului sezon din Liga 1 Betano. CFR Cluj, campioana en-titre, se va duela, pe teren propriu, cu FC Botoşani, într-un meci care se va putea vedea pe Look TV, Telekom Sport 1, Digi Sport 1 cu începere de la ora 21:00.

Tot vineri, 20 iulie, Digi Sport oferă posibilitatea fanilor de a urmări mai multe partide de la turneul WTA Bucureşti. Organizatorii vor programa meciuri cu începere încă de la ora 11:00, deoarece ploaia a încurcat mult planurile în zilele precedente.

Sport la TV. Programul transmisiunilor de vineri, 20 iulie

Eurosport transmite de la ora 14:30 etapa cu numărul 13 din Turul Franţei, fiind programată între Bourg d Oisans şi Valence, pe distanţa de 169 de kilometri. Peter Sagan pare să fie marele favorit al rundei, în condiţiile în care sprinteri de calibru precum Marcel Kittel, Mark Cavendish sau Andre Greipel au abandonat.

Fanii atletismului vor putea vedea şi ei la Eurosport etapa din Liga de diamant IAAF de la Monaco, fiind transmisă de la ora 21:00.

Închide ×