Life

Sport la TV. Programul transmisiunilor miercuri 17 octombrie.

17.10.2018 | 08:00
Sport la TV Programul transmisiunilor miercuri 17 octombrie

FANATIK.RO vă informează cu absolut orice despre programul competițiilor sportive pentru ziua de miercuri ,17 octombrie. Această zi ar fi trebuit să aibă evenimentul principal primul meci al Simonei Halep la Moscova, în compania reprezentantei gazdelor, Anastasia Pavliucenkova, dar retragerea numărului 1 mondial schimbă şi priorităţile noastre, chiar dacă WTA Moscova rămâne acelaşi turneu puternic, fără prezenţa Simonei Halep. În aceste condiţii, în care fotbalul este salvat doar de prezenţa unei confruntări din Liga 2, un meci interesant, la Ploieşti, între Petrolul şi CS Mioveni, vom da atenţie mai mult baschetului masculin.

Aceasta deoarece Digi Sport va transmite în direct de la Oradea, cu începere de la ora 20:30, partida dintre CSM CSU şi formaţia germană Oliver Wurzburg, prima din cadrul grupei FIBA Europe Cup pentru ardeleni. Tot în aceeaşi competiţie va juca şi Steaua în grupe, dar debutul şi-l va face în Danemarca, pe terenul celor de la Bakken Bears.

Baschet masculin european în programul transmisiunilor de miercuri, 17 octombrie

11:00 Tenis feminin WTA Moscova: Digi Sport 2

11:00 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 4

19:30 Fotbal Liga 2 Petrolul – CS Mioveni: Digi Sport 1, Telekom Sport 1

20:30: Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 2

20:30 Baschet masculin FIBA Europe Cup: CSM CSU Oradea – Oliver Wurzburg

21:45 Baschet masculin Euroliga Olimpia Milano – Real Madrid: Digi Sport 4

Petrolul – Mioveni, derby – restanţă în Liga 2

În Liga 2 vom avea parte de un meci atractiv de pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, acolo unde marţi seară au evoluat pentru a certifica prezenţa vara viitoare la CE în Franţa naţionala de tineret în compania Liechtenstein. Petrolul ocupă locul 6, cu 22 de puncte, argeşenii sunt pe 9, cu 19 puncte, ambele din 11 etape. Aceasta este o partidă restanţă, care va începe la ora 19:30. Petrolul acasă joacă foarte bine, fiind neînvinsă, dar Mioveni este o echipă dificilă, capabilă să încurce absolut pe oricine. Petrolul se află la cinci puncte de primele două poziţii, ocupate de Academica Clinceni şi Sportul Snagov, care asigură promovarea directă şi la patru de Chindia Târgovişte, ocupanta locului de baraj.

Petrolul - CS Mioveni este restanţă în Liga 2 şi se joacă la Ploieşti, de la ora 19:30
Petrolul – CS Mioveni este restanţă în Liga 2