Sport la TV. Programul transmisiunilor sportive miercuri, 10 octombrie. Tenis în Asia şi handbal masculin din Champions League

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Sport la TV
10/10/2018, 08:00
Sport la TV. Programul transmisiunilor sportive miercuri, 10 octombrie. Tenis în Asia şi handbal masculin din Champions League
Sport la TV. Programul transmisiunilor miercuri 10 octombrie. Legendarul Roger Federer (foto) evoluează în Mastersul de la Shanghai.

FANATIK.RO vă informează cu absolut orice despre programul competițiilor sportive pentru ziua de miercuri, 10 octombrie. Este ultima zi fără fotbalul mare, pentru că un strop din sportul rege ni-l oferă etapa intermediară din Liga 2, începută marţi, cu partidele Academica Clinceni – Pandurii şi Petrolul – Luceafărul Oradea, ambele transmise în direct pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 1. Acelaşi lucru se întâmplă şi miercuri, 10 octombrie, când Digi Sport va difuza live partidele Farul Constanţa – Universitatea Cluj şi confruntarea CS Mioveni – FC Argeş, derbyul judeţului Argeş, în timp ce Telekom Sport doar cel de-al doilea meci.

Altminteri, interesul iubitorilor sportului se va îndrepta din nou spre turneeele de tenis din Asia, băieţii în Mastersul de la Shanghai, fetele la Hong Kong, dar mai avem loc şi de un meci de califcare în FIBA Europe Cup la baschet masculin, Universitatea – Cluj – Ironi Ness Ziona şi de o transmisiune în direct a unui meci din grupele Champions League la handbal masculin: Rhein Neckar – Kristianstad.

Programul transmisiunilor sportive pentru miercuri, 10 octombrie, la Digi Sport şi Telekom Sport

07:00 Tenis masculin Shanghai: Telekom Sport 2

08:00 Tenis masculin Shanghai: Digi Sport 2

10:00 Tenis feminin Hong Kong: Digi Sport 2

10:00 Tenis masculin Shanghai: Digi Sport 4

16:00 Fotbal Liga 2 Farul Constanţa – Universitatea Cluj: Digi Sport 1

19:00 Baschet masaculin FIBA Europe Cup Universitatea Cluj – Ironi Ness Ziona: Digi Sport 2

19:30 Fotbal Liga 2 CS Mioveni – FC Argeş: Digi Sport 1, Telekom Sport 1

20:00 Handbal masculin Champions League Rhein Necker – Kristianstad: DigiSport 3, Telekom Sport 2

Universitatea Cluj caută prima victorie afară

Universitatea Cluj ocupă locul 8 în liga secundă, cu 17 puncte, la patru distanţă de locul 2, care asigură promovarea matematică. “Şepcile roşii” au însă un bilanţ slab în deplasare, unde din 5 meciuri au făcut doar un egal, 1-1 la Mioveni. Farul, cu Petre Grigoraş pe bancă, se află pe locul 14, cu doar 9 puncte, aproape de locurile de retrogradare şi acasă are trei succese şi două eşecuri, cu Academica Clinceni şi Metaloglobus. Meciul e deschis oricărui rezultat.

Sport la TV. Programul transmisiunilor miercuri 10 octombrie. Derbyul Argeşului se joacă la Mioveni. CS Mioveni - FC Argeş e capul de afiş al rundei din Liga 2
Sport la TV. Programul transmisiunilor miercuri 10 octombrie. Derbyul Argeşului se joacă la Mioveni.

Derbyul Argeşului are faţă în faţă două echipe din plutonul fruntaş. Argeş, deşi fără drept de promovare, este pe locul 3, cu 21 de puncte, pe poziţia de baraj, iar Mioveni ocupă 6, la două lungimi în urmă. Argeş afară are luate cinci puncte, linie de clasament 1-2-1, eşecul fiind la ASU Politehnica Timişoara cu 3-2. Mioveni acasă e foarte puternică. Din cinci meciuri a câştigat patru şi a făcut doar remiza cu U Cluj.

 

Închide ×