Life

Sport la TV. Programul transmisiunilor sportive vineri, 12 octombrie. Unde putem vedea România U21-Ţara Galilor U21

11.10.2018 | 22:00
Sport la TV Programul transmisiunilor sportive vineri 12 octombrie Unde putem vedea Romania U21Tara Galilor U21

FANATIK.RO vă informează cu absolut orice despre programul competițiilor sportive pentru ziua de vineri, 12 octombrie. Evenimentul zilei se va consuma, cu începere de la ora 19:00, la Cluj Napoca, acolo unde “tricolorii” mici sunt la 90 de minute de a scrie istorie după exact 20 de ani de la ultima lor participare la un turneu final al Campionatului European under 21. Atunci am participat pentru că am fost ţară organizatoare, acum avem nevoie de patru puncte din ultimele două jocuri din grupă, pentru a obţine biletele pentru Franţa 2019. Mai avem în program tenis masculin şi feminin, de la Shanghai, respectiv Hong Kong. Deşi au loc partide în diviziile Ligii Naţiunilor ele nu pot fi urmărite live, pentru că nici o televiziune nu a luat drepturile de difuzare în România.

Programul transmisiunilor sportive vineri, 12 octombrie

07:00 Tenis masculin ATP Shanghai:  Telekom Sport 2

08.00 Tenis masculin ATP Shanghai: Digi Sport 2

09:00 Tenis feminin WTA Hong Kong: Digi Sport 2

10:00 Tenis masculin ATP Shanghai: Digi Sport 4

19:00 Fotbal Preliminarii CE de tineret: România – Ţara Galilor: Pro X

România U21 are nevoie de patru puncte din ultimele două meciuri în grupă

Meciul care poate fi însă ultimul obstacol cu adevărat este cel de vineri, în care la Cluj Napoca soseşte reprezentativa similară a Ţării Galilor, un adversar pe terenul căruia băieţii noştri au scos eroic egalul, 0-0, la capătul unui meci în care am jucat mai întâi în zece din minutul 72, în urma “roşului” primit de Răzvan Marin, iar din minutul 81 am rămas în nouă, George Puşcaş fiind cel eliminat de arbitrul german Dankert, care a condus foarte slab jocul.

Ianis Hagi a fost un adevărat lider în meciul cu Bosnia. Fiul "Regelui" este aşteptat să facă un nou meci mare, pentru calificarea la Euro U 21
Ianis Hagi a fost un adevărat lider în meciul cu Bosnia. Fiul “Regelui” este aşteptat să facă un nou meci mare

Însă, la fel cum avea să se întâmple câteva luni mai târziu, în Portugalia, unde am învins cu 2-1, nici măcar faptul că am jucat o perioadă a partidei în nouă oameni nu ne-a putut face KO. Galezii nu mai au nici o şansă la locul 2, însă pot fi periculoşi prin faptul că vor juca relaxat, fără nici o presiune. În ultimul meci din preliminarii România va întâlni apoi, tot acasă, Liechtenstein. Din cele două partide ajung patru puncte pentru a termina grupa pe primul loc şi a ne califica direct la Euro U21.