Life

Sport la TV. Programul transmisiunilor vineri, 19 octombrie. Fotbal din Liga 1 Betano, Spania, Franța și Germania

19.10.2018 | 08:00
Sport la TV Programul transmisiunilor vineri 19 octombrie Fotbal din Liga 1 Betano Spania Franta si Germania

FANATIK.RO vă oferă toate amănuntele referitor la programul transmisiunilor sportive din ziua de vineri, 19 octombrie. După multă secetă de fotbal, cauzată de faptul că nici o televiziune de la noi nu a reușit să achiziționeze drepturile de difuzare a partidelor din cadrul Ligii Națiunilor, cu excepția meciurilor României, în acest weekend revin în prim plan campionatele puternice ale Europei și, bineînțeles, ligile noastre. Dintr-o dată oferta se multiplică și devine variată, pentru că din această zi nu vor lipsi și live-urile de la cele două turnee de tenis feminin, Moscova și Luxemburg, dar și din competiția masculină de la Antwerp, precum și meciuri de baschetr masculin sau handbal masculin.

Din liga noastră cea de toate zilele avem două meciuri, derby-ul ilfovean Concordia Chiajna – FC Voluntari și CFR Cluj – CSMS Iași. Din campionatul Germaniei partida dintre Eintracht Frankfurt și nou promovata Fortuna Dusseldorf,din Franța meciul Lyon – Nîmes iar din Spania confruntarea Celta Vigo – Deportivo Alaves. Avem baschet din Euroligă, precum și handbal, din Liga SEHA, competiție cu echipe din mai multe țări din zona balcanică, în care de anul acesta face parte și o reprezentantă a României, în speță Steaua.

Continuă și tenisul la Moscova, Luxemburg și Antwerp în transmisiunile de vineri, 19 octombrie

15:00 Tenis feminin WTA Moscova: Digi Sport 2

15:00 Tenis masculin ATP Antwerp: Digi Sport 4, Telekom Sport 3

18:00 Fotbal Liga 1 Betano Concordia Chiajna – FC Voluntari: Digi Sport 1, Telekom Sport 1

18:00 Formula 1 antrenamentele MP al SUA: Digi Sport 3, Telekom Sport 2

19:00 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 2

19:30 Tenis masculin ATP Antwerp: Telekom Sport 3

20:00 Baschet masculin Euroliga Khimki – Anadolu Efes: Digi Sport 4

21:00 Fotbal Liga 1 Betano CFR Cluj – CSMS Iași: Digi Sport 1, Telekom Sport 1

21:00 Handbal masculin Liga SEHA Nexe – Steaua: Digi Sport 3

21:30 Fotbal Bundesliga Eintracht Frankfurt – Fortuna Dusseldorf: Telekom Sport 4

21:45 Fotbal Ligue 1 Lyon – Nîmes: Digi Sport 2

22:00 Fotbal La Liga Celta Vigo – Deportivo Alaves: Telekom Sport 3

Meciuri atractive la fotbal

În afara celor două partide din Liga 1 Betano debutul de weekend vine cu trei jocuri din ligile tari ale Europei. Începe cu Germania, acolo unde Eintracht Frankfurt, echipă aflată în excelentă formă atât în campionat, cât și în Europa, unde a ucis pe Lazio, acasă, în ultimul meci, cu 4-1, primește vizita nou promovatei Fortuna Dusseldorf, a doua ca buget minim din Bundesliga, după altă nou venită, FC Nurnberg. Gazdele sunt favorite, ocupă locul 7, cu 10 puncte, au două victorii consecutive. Fortuna e penultima, cu 5 puncte și are trei eșecuri la rând.

Lyon - Nîmes în Ligue 1. Gazdele (tricou alb) au prima șansă, dar ultimul meci acasă a fost un egal cu FC Nantes, 1-1
Lyon – Nîmes în Ligue 1. Gazdele (tricou alb) au prima șansă

Urmează în Franța, în Ligue 1, meciul dintre Lyon și din nou o promovată, e vorba de Nîmes. Și aici gazdele au clar prima șansă, ocupând locul 6, cu 14 puncte, în timp ce echipa vizitatoare este pe 14, cu 10 puncte, iar din ultimele cinci meciuri a pierdut unul și a remizat patru. În fine, vinerea se încheie de la ora 22:00 în La Liga, cu meciul dintre Celta Vigo și Alaves. Meci greu pentru galicieni, locul 10 cu 10 puncte, care în ultimele cinci jocuri nu au bătut pe nimeni, trei egaluri și două eșecuri, în timp ce Alaves e pe 6, cu 14 puncte și are trei succese în ultimele cinci partide.