Life

Sport la TV. Programul transmisunilor sportive joi, 11 octombrie. Unde putem vedea Lituania -România, în Liga Naţiunilor

10.10.2018 | 20:40
Sport la TV Programul transmisunilor sportive joi 11 octombrie Unde putem vedea Lituania Romania in Liga Natiunilor

FANATIK.RO vă informează cu absolut orice despre programul competițiilor sportive pentru ziua de joi, 11 octombrie. Este o zi în care fotbalul mare revine în prim plan, însă nu şi pentru iubitorii sportului rege din România, care, totuşi, vor putea urmări în direct, de la Vilnius, partida Lituania – România, din cadrul rundei a treia a grupei din Divizia C a Ligii Naţiunilor. Nici un post de televiziune din România nu a reuşit să achiziţioneze drepturile de difuzare a partidelor din cadrul noii competiţii patronate de UEFA. În afară de meciul “tricolorilor”, în care este obligatorie victoria, pentru a păstra şanse la câştigarea grupei, programul zilei este foarte sărac în transmisiuni live. Doar turneele de tenis din Asia, cel masculin de la Shanghai şi cel feminin de la Hong Kong mai salvează, cât de cât situaţia.

Programul transmisiunilor sportive pentru joi, 11 octombrie

07:00 Tenis masculin Shanghai: Digi Sport 2, Telekom Sport 2

10:00 Tenis feminin Hong Kong: Digi Sport 2

10:00 Tenis masculin Shanghai: Digi Sport 4

16:00 Tenis masculin Shanghai: Digi Sport 2

21:45 Fotbal Liga Naţiunilor: Lituania – România: PRO TV

Liga Naţiunilor nu se poate vedea, cu excepţia meciurilor României

Joi începe etapa a treia în toate cele patru divizii ale Ligii Naţiunilor, dar nici un meci, în afara partidei jucată de România, nu se pot vedea în ţară, întrucât nici o televiziune nu a reuşit achiziţionarea drepturilor. În programul zilei figurează partida Polonia – Portugalia în Liga A, Rusia – Suedia în Liga B, Israel – Scoţia şi Muntenegru – Serbia în grupa României, în Liga C şi Insulele Faroe – Azerbaidjan şi Kosovo – Malta. Pe noi ne interesează, în afacerea meciului României, partida de la Podgorica, Muntenegru – Serbia, unde un egal ar conveni de minune “tricolorilor”.