Life

Sport la TV. Unde vedem Juventus – Sassuolo şi ziua decisivă a românilor din Cupa Davis

15.09.2018 | 23:42
Sport la TV Unde vedem Juventus  Sassuolo si ziua decisiva a romanilor din Cupa Davis

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor sportive pentru duminică, 16 septembrie. Ziua este marcată de o serie de partide din cele mai importante campionate de fotbal din Europa, dar şi de meciurile din Cupa Davis sau cursa de Formula 1 din Singapore.

Serie A programează 7 partide duminică, iar primul meci care va putea fi urmărit de fanii din România este AS Roma – Chievo. Trupa din capitală va disputat ultimul meci înainte de debutul în noul sezon din Liga Campionilor, într-un meci care poate fi urmărit pe Telekom Sport şi Digi Sport.

Programul transmisiunilor la TV pentru duminică, 16 septembrie

Fanii fotbalului italian vor putea să îl vadă din nou la lucru pe Cristiano Ronaldo şi Juventus Torino. Campioana en-titre primeşte vizita celor de la Sassuolo, într-un joc care se va disputa de la ora 16:00 şi va putea fi urmărit pe canalele Digi Sport şi Telekom Sport. Serie A mai programează două partide atractive spre seară, iar de la ora 19:00 se poate vedea duelul dintre Empoli şi Lazio. Ultimul joc din campionatul Italiei este programat de la ora 21:30 între Cagliari şi AC Milan.

Petrolul Ploieşti primeşte vizita celor de la Politehnica Timişoara, într-un meci care se va disputa de la ora 13:00 şi va putea fi urmărit pe Telekom Sport, Digi Sport şi Look Plus. Tot duminică, în Liga a 2-a se mai dispută partidele Aerostar Bacău – Luceafărul Oradea şi Poli Timişoara – Sportul Snagov, ambele de la ora 11:00.

Campionatul Spaniei programează nu mai puţin de patru meciuri pentru ziua de duminică. Primul joc al zilei este între Leganes şi Villarreal, de la ora 13:00, fiind urmat de Espanyol – Levante, la 17:15. Imediat după încheiera celor două jocuri, în LaLiga se va juca meciul dintre Valladolid şi Alaves, de la 19:30, în timp ce ziua este încheiată de Sevilla – Getafe, 21:45.

Marele Premiu al Singapore la Formula live stream se dispută în weekend-ul 14-17 septembrie, iar Sebastien Vettel este văzut ca favorit înainte de sesiunea de calificări, dar şi de starul cursei. Telekom Sport şi Digi Sport vor transmite sâmbătă, de la ora 15:00, calificările, în timp ce înfruntarea titanilor va avea loc duminică, de la ora 16:10 pe circuitul de la Marina Bay.

Telekom Sport şi Digi Sport vor transmite transmite de la ora 12:00 partidele din cadrul meciului Polonia – România în Cupa Davis. Duminică vor avea loc confruntările Florin Mergea/Horia Tecău – Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, Marius Copil – Hubert Hurkacz şi Adrian Ungur – Kamil Majchrzak. Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a. Adrian Ungur, locul 675 ATP, a fost învins de Hubert Hurkacz, locul 109 ATP, în al doilea meci de la Cluj-Napoca, astfel că scorul întâlnirii România – Polonia a devenit 1-1. Hurkacz s-a impus, scor 7-6 (3), 7-5, după o oră şi 32 de minute după ce Marius Copil a adus primul punct pentru România după ce l-a învins  pe Kamil Majchrzak, scor 6-2, 6-4, după o oră şi 16 minute de joc. Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.