Fotbal international

Sport la TV. Unde vedem Rapid Viena – FCSB, dar şi alte transmisiuni de joi, 23 august

23.08.2018 | 13:35
Sport la TV Unde vedem Rapid Viena  FCSB dar si alte transmisiuni de joi 23 august

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor la TV pentru joi, 23 august. Principalele evenimente pe care fanii sportului vor putea să le vadă la televizor sunt duelurile dintre Rapid Viena – FCSB, în play-off-ul Europa League, precum şi Dudelange – CFR Cluj.

Partida tur dintre Rapid Viena şi FCSB este programtă de la ora 21:30 şi va putea fi urmărită de către fanii fotbalului pe ProTv. Duelurile roş-albaştrilor au fost cele mai urmărite în ultimii ani la postul menţionat în prealabil şi pare să fie o decizie logică a trustului Pro.

Dudelange – CFR Cluj nu se va transmite în România

Dudelange – CFR Cluj se va juca joi, 23 august, de la ora 21.00, în Luxemburg, în play-off-ul Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Duelul dintre cele două formaţii nu a fost achiziţionat de nicio televiziune din România. De altfel în acest sezon, partidele formaţiilor româneşti în cupele europene au fost achiziţionat extrem de greu şi de multe ori cu doar câteva ore înainte primul fluier al partidei.

Tot astăzi, Digi Sport va transmite partidele de tenis feminin de la New Haven cu începere de la ora 18:00

Campioana României a ajuns în play-off-ul Europa League după ce a fost eliminată în turul al doilea din Liga Campionilor de către suedezii de la Malmo, iar în runda a 3-a din Europa League a învins categoric pe Alashkert, campioana din Armenia, 7-0, la general.

Dudelange - CFR Cluj nu se transmite la TV
CFR Cluj a făcut show în turul 3 din Europa League

Dudelange a izbutit însă o surpriză de proporţii în turul al doilea al competiţiei şi i-a eliminat pe polonezii de la Legia Varşovia cu scorul de 4-3 la general şi au şansa de a ajunge în grupele întrecerii pentru prima dată în istoria clubului.

Antonio Conceicao, antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefaţa partida cu Dudelange din play-off-ul Europa League şi  a avertizat că echipa nu este deloc una de amatori, aşa cum  sunt de părere anumiţi spectatori.

”Am avut oportunitatea de a urmări ultimele meciuri ale celor din Luxembrug, i-am analizat și am constatat că sunt o echipă foarte organizată și destul de agresivi. Pentru a le face față noi trebuie să avem un nivel bun de joc, să fim organizați pentru că ne dorim să obținem un rezultat bun. Vom încerca să câștigăm, dar pentru asta va trebui să muncim mult. Am urmărit rezulatele lor din cupele europene și au fost rezultate echilibrate, iar cei care spun că cei din Luxemburg sunt amatori se înșală”, a declarat Toni Conceicao înainte de plecarea spre Luxemburg.

Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV au achiziţionat înainte de Campionatul Mondial 2018 drepturile de televizare pentru 3 ani a Ligii Campionilor şi UEFA Europa League. Cele trei posturi au plătit împrună 33 de milioane de euro, dar în acest pachet nu s-au încadrat şi partidele din preliminariile competiţiei. Astfel, ProTV sau Prima TV au avut posibilitatea de a cumpăra drepturile de televizare a partidelor lui FCSB în această campanie de calificare.

Vice-campioana României va avea un meci extrem de greu în Austria, acolo unde fanii gazdelor sunt obişnuiţi să creeze o atmosferă de zile mari la meciurile disputate pe Allianz Arena, un stadion cu 28.000 de locuri pe care l-au umplut aproape de fiecare dată la partidele cu miză din cadrul competiţiilor europene.