Life

Sport la TV. Unde vedem Tottenham – Liverpool şi Athletic Bilbao – Real Madrid

15.09.2018 | 09:10
Sport la TV Unde vedem Tottenham  Liverpool si Athletic Bilbao  Real Madrid
ADVERTISEMENT

Fanatik. Ro vă prezintă programul transmisiunilor pentru 15 septembrie, iar cele mai importante evenimente vin din lumea fotbalului. Campionatele puternice din străinătate s-au reluat după pauza competiţională prilejiută de jocurile din Liga Naţiunilor, iar granzii din Spania, Italia, Anglia sau Germania intră din nou în luptă în campionatele interne înainte de startul Ligii Campionilor.

Eurosport începe seria transmisiunilor cu partida dintre dintre Tottenham şi Liverpool din runda cu numărul 5 din Premier League. Cele două formaţii se vor duela pe canalul principal de la ora 14:30, într-o partidă în care oaspeţii pleacă din postura de favoriţi după începutul perfect de campionat. Formaţia antrenată de Maurizio Pochettino are trei victorii şi o înfrângere surprinzătoare pe terenul celor de la Watford, în timp ce Liverpool s-a impus în toate cele patru partide din noul sezon. Tot pe Eursport se mai pot vedea partidele Manchester City – Fulham, de la ora 17:00, dar şi duelul dintre Watford şi Manchester United.

ADVERTISEMENT

Sport la TV. Unde vedem Tottenham – Liverpool şi Ath. Bilbao – Real Madrid

Primera Division programează patru partide pentru ziua de sâmbătă, 15 septembrie, fiind implicate toate cele patru echipe care vor juca în acest sezon în Liga Campionilor. Ath. Bilbao – Real Madrid se vede pe Telekom Sport şi Digi Sport de la ora 21:45, fiind ultimul meci al zilei din Spania. Primul joc al zilei este programat între Atletico Madrid şi Eibar, de la ora 14:00 şi este urmat la 17:15 de partida dintre Real Sociedad şi Barcelona. Valencia, echipă aflată şi ea în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, primeşte vizita celor de la Betis Sevilla pe teren propriu, într-un joc care se va disputa de la ora 19:15.

Telekom Sport şi Digi Sport transmit meciurile din Bundesliga

Cele două posturi de sport au achiziţionat drepturile de televizare a partidelor din campionatul Germaniei, iar sâmbătă vor transmite ambele, de la ora 16:30 marele derby între Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen. Fanii fotbalului german se pot delecta de la ora 19:30 cu duelul dintre Borussia Monchengladbach şi Schalke 04.

ADVERTISEMENT

Inter şi Napoli joacă şi ele în Serie A

Inter – Parma este primul joc al zilei în campionatul Italiei, fiind programat de la ora 16:00 şi transmis în România de Digi Sport şi Telekom Sport. Napoli – Fiorentina, de la ora 19:00 pare să fie cel mai atractiv duel al zilei în Serie A, în timp ce ziua este încheiată de Frosinone – Sampdoria de la 21:30.

Calificările din Marele Premiu al Singapore la Formula 1 sunt transmise de Telekom Sport şi Digi Sport

Marele Premiu al Singapore la Formula se dispută în weekend-ul 14-17 septembrie, iar Sebastien Vettel este văzut ca favorit înainte de sesiunea de calificări, dar şi de starul cursei. Telekom Sport şi Digi Sport vor transmite sâmbătă, de la ora 15:00, calificările, în timp ce înfruntarea titanilor va avea loc duminică, de la ora 16:10 pe circuitul de la Marina Bay.

ADVERTISEMENT

Dunărea Călăraşi – FC Botoşani, de la ora 15:00, este primul meci al zilei în Liga 1 Betano, de la ora 21:00 se înfruntă Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova. Cele două jocuri vor fi transmise în direct de Telekom Sport, Digi Sport şi Look Plus.