Sport

Sport la TV. Unde vedem Universitatea Cluj – Luceafărul Oradea şi US Open. Programul transmisiunilor pentru luni, 3 septembrie

03.09.2018 | 08:00
Sport la TV Unde vedem Universitatea Cluj  Luceafarul Oradea si US Open Programul transmisiunilor pentru luni 3 septembrie
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor pentru 3 septembrie, luni. Fanii sportului vor putea urmări doar partide din Liga 1 Betano, Liga a 2-a şi partidele de la US Open, deoarece cele mai importante campionate din străinătate au intrat deja în vacanţă cu ocazia meciurilor din Liga Naţiunilor.

Telekom Sport 1, Digi Sport 1 şi Look Plus vor transmite, luni, 3 septembrie, de la ora 18:00 partida dintre Universitatea Cluj şi Luceafărul Oradea în etapa cu numărul 7 din Liga a 2-a. Gazdele ocupă doar locul 11 cu două victorii şi două înfrângeri în primele runde, deşi mulţi specialişti au anunţat că Universitatea este una dintre echipele care vor lupta pentru promovare.

ADVERTISEMENT

Programul transmisiunilor pentru luni, 3 septembrie

Cele trei posturi care au achiziţionat drepturile de difuzare pentru primele două ligi din România vor transmite şi partida Poli Iaşi – Concordia Chiajna, programată de la ora 21:00. Formaţia ilfoveană ocupă locul 12 în clasamentul din Liga 1 Betano cu doar şapte puncte acumulate în primele şase etape, în timp ce Poli Iaşi este penultima în ierarhia din campionatul românesc cu doar cinci puncte obţinute şi trei goluri marcate.

Sport la TV.. Programul transmisiunilor pentru luni, 3 septembrie
Sport la TV.. Programul transmisiunilor pentru luni, 3 septembrie

Moldovenii au cea mai proastă ofensivă din Liga 1 Betano, dar acest lucru s-ar putea schimba după meciul cu trupa din Chiajna în cazul unui festival de goluri oferit de elevii antrenaţi de Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Eurosport va transmite luni, 3 septembrie, partidele din optimile de finală de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Tags: