Foto. Incidente pe “Jose Alvalade”! Gaze lacrimogene pentru spanioli

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/04/2018, 21:44
Foto. Incidente pe “Jose Alvalade”! Gaze lacrimogene pentru spanioli GALERIE FOTO

Sporting încearcă să întoarcă soarta calificării în semifinalele Europa League, după ce portughezii au pierdut manşa tur cu Atletico Madrid, scor 0-2. Înaintea meciului, fanii spanioli au produs incidente la intrarea pe stadionul “Jose Alvalade”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Suporterii lui Atletico Madrid au forţat intrarea în arenă şi au provocat o busculadă în zona turnicheţilor. Forţele de ordine au intervenit în forţă şi au împrăştiat gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe spanioli. Imediat după intervenţie, mai mulţi fani au avut nevoie de intervenţia medicilor.

Doi suporteri au fost arestaţi înainte de Sporting – Atletico Madrid

La scurt timp după incident, poliţia din Lisabona a anunţat că doi suporteri ai echipei Atletico Madrid au fost arestaţi. În acelaşi timp, un poliţist a fost rănit în timpul confruntărilor, care au durat aproape cinci minute, acesta fiind transportat la spital.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Spectacol pe Anfield

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×