Carousel hot news

Haţegan, ”făcut praf” de Jorge Jesus! Ce i s-a reproşat românului

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat la partida Sporting Lisabona - FC Barcelona 0-1, din etapa a doua a grupei D a Ligii Campionilor. Prestaţia românului a fost criticată de portughezi....
Autor: Vicentiu Dinescu | 28.09.2017 | 09:02
Haţegan, ”făcut praf” de Jorge Jesus! Ce i s-a reproşat românului

Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost delegat la partida Sporting Lisabona – FC Barcelona 0-1, din etapa a doua a grupei D a Ligii Campionilor. Prestaţia românului a fost criticată de portughezi. Antrenorul Jorge Jesus consideră că Haţegan a judecat diferit infracţiunile celor două echipe şi l-a acuzat pe arbitrul român la conferinţa de presă de după întâlnire că le-a acordat prea uşor cartonaşe galbene jucătorilor săi. Centralul de 37 de ani a acordat opt avertismente, dintre care şase gazdelor.

”Aş fi vrut să uit acest detaliu, dar arbitrul le-a dat jucătorilor de la Sporting cartonaşe galbene pentru tot şi pentru nimic. Pe jucătorii Barcelonei îi atenţiona verbal, pe ai noştri îi avertiza direct. Pentru ce? Pentru ca Sporting să nu fie o echipă care să aibă capacitate ofensivă. Acest arbitru ne-a luat agresivitatea. Am fost bine poziţionaţi tactic, dar am pierdut din agresivitate, pentru că acest arbitru ne-a împins să o facem”, a declarat Jorge Jesus. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Meciul Sporting – Barcelona 0-1 a fost decis de un autogol

Tehnicianul portughez consideră că formaţia sa a pierdut un moment ideal pentru a învinge Barcelona: ”Am pierdut şansa de a câştiga cu Barcelona, le spusesem jucătorilor mei că era momentul să îi batem. I-am demonstrat celei mai bune echipe din lume că suntem o echipă mare. Păcat, a fost o ocazie mare”.

FC Barcelona a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia Sporting Lisabona, într-o partidă din etapa a doua a grupei D a Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în proprie poartă de Coates, în minutul 49. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, adiţionalii Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu şi rezerva Radu Ghinguleac.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!