Fotbal international

Ce fac Benzar şi Nedelcu în timp ce FCSB se “bate” cu Sporting în UCL

FCSB se pregăteşte de duelul cu Sporting, din manşa tur a playoff-ului Champions League, care va avea loc marţi, 15 august, de la ora 21:45, în Lisabona. Lotul pregătit de Nicolae Dică a plecat...
15.08.2017 | 00:00
Ce fac Benzar si Nedelcu in timp ce FCSB se bate cu Sporting in UCL

FCSB se pregăteşte de duelul cu Sporting, din manşa tur a playoff-ului Champions League, care va avea loc marţi, 15 august, de la ora 21:45, în Lisabona. Lotul pregătit de Nicolae Dică a plecat luni dimineaţă spre Portugalia pentru a se pregăti de întâlnirea cu Sporting – vezi detalii.

Din lotul care a plecat spre Portugalia nu face parte cinci jucători ai vicecampioanei din Liga 1 Betano. Astfel, Mihai Bălaşa (accidentat), Constantin Budescu (accidentat), Andrei Vlad (nu se află pe lista pentru Champions League), Dragoş Nedelcu, Romario Benzar (au jucat cu FC Viitorul Constanţa în Champions League şi vor avea drept de joc în grupe) au rămas în Bucureşti. FANATIK.RO a aflat programul celor cinci jucători care nu au făcut deplasarea în Portugalia alături de lotul lui FCSB. (Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real)

SPORTING – FCSB. Programul jucătorilor rămaşi acasă


Romario Benzar şi ceilalţi coechipieri de la FCSB care au rămas în Bucureşti au avut programat un antrenament luni dimineaţă, condus de antrenorul secund al “roş-albaştrilor”. Asta nu e tot! Deşi FCSB joacă marţi, 15 august, de la ora 21:45, pe stadionul “José Alvalade”, în manşa tur din playoff-ul Champions League, contra lui Sporting, cei cinci jucători care nu fac parte din lotul lui FCSB pentru meciul din Portugalia nu au primit liber din partea lui Nicolae Dică şi vor continua antrenamentele până la revenirea echipei în Capitală.

Sporting Lisabona – FCSB se joacă marţi, 15 august, ora 21:45, în manşa tur a playoff-ului Champions League, iar meciul este LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Returul va avea loc pe 23 august, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.