Fotbal international

Avertisment pentru “roş-albaştri” de la singurul român care joacă pentru Sporting. “Noi îi spunem Matador. E un fel de Jardel!”

FCSB se va deplasa în Lisabona, acolo unde va avea loc meciul din primul tur al playoff-ului Champions League, marţi, 15 august, de la ora 21:45, contra celor de la Sporting. Atacantul Cristian...
14.08.2017 | 00:00
Avertisment pentru rosalbastri de la singurul roman care joaca pentru Sporting Noi ii spunem Matador E un fel de Jardel

FCSB se va deplasa în Lisabona, acolo unde va avea loc meciul din primul tur al playoff-ului Champions League, marţi, 15 august, de la ora 21:45, contra celor de la Sporting. Atacantul Cristian Ponde a crescut la academia lui Sporting şi a vorbit despre partida care va avea loc pe Alvalade.

Cristian Ponde susţine că FCSB va avea un meci dificil în Lisabona, cred crede că trupa lui Nicolae Dică poate produce surpriza marţi.

SPORTING-FCSB. “Nimic nu e imposibil!”

“Sporting este o echipă foarte bună, tactic, tehnic, cu un antrenor excelent. Îi va fi greu Stelei. În fotbal, noi ştim un lucru. Nimic nu este imposibil, nici pentru Steaua. Are un joc de posesie, foarte ofensiv şi variat, cu jucători foarte buni individual, cărora le place să aibă mingea şi să impună ritmul meciului”, a spus Cristian Ponde pentru GSP.

Cristian Ponde a vorbit şi despre punctul forte al celor de la Sporting Lisabona şi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Gelson Martins şi Dost. “Are multă calitate la mijlocul terenului, mai ales pe benzi, cu aripi iuţi şi tehnice. Gelson Martins poate oricând decide o partidă dintr-o acţiune, iar Dost are două şanse şi dă două goluri. Noi aici îi spunem “Matador”. E un fel de Jardel”.

Sporting Lisabona – FCSB, marţi, 15 august, de la ora 21:45, într-un meci din playoff-ul Champions League. Toate partidele echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: