ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cu el se bate FCSB! Au REFUZAT 60.000.000 € pentru GOLGHETER!

Ioan Timofte a fost unul dintre puţinii jucători români care s-au impus în fotbalul portughez. Timofte II, cum este el cunoscut, a evoluat timp de un deceniu în prima divizie lusitană, jucând...
Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 06.08.2017 | 00:11
Cu el se bate FCSB! Au REFUZAT 60.000.000 € pentru GOLGHETER!

Ioan Timofte a fost unul dintre puţinii jucători români care s-au impus în fotbalul portughez. Timofte II, cum este el cunoscut, a evoluat timp de un deceniu în prima divizie lusitană, jucând pentru FC Porto şi Boavista Porto. La un moment dat chiar a acceptat o căsătorie formală cu o portugheză, pentru a obţine în acest fel şansa de a juca, fiind asimilat cu jucătorii portughezi.

ADVERTISEMENT

Cunoaşte foarte bine echipele puternice din acest campionat şi, evident, a evoluat de multe ori împotriva celor de la Sporting Lisabona, viitoarea adversară a celor de la FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor. Timofte II a vorbit pentru Sport.ro despre forţa celor de la Sporting, referindu-se aici nu numai la valoarea jucătorilor din lot, ci şi la aspectul financiar, de loc de neglijat.

Cei de la Sporting primesc des oferte de zeci de milioane de euro pentru vedetele lor

“Este un club mare, cu 160.000 de socios, membri cotizanţi, chiar în această săptămână au ajuns la cifra asta. Un stadion de 50 de mii de locuri, cu o medie de spectatori de vreo 40 şi ceva de mii, de vreo 2 ani, de când e Jorge Jesus antrenor, cu o coloană vertebrală cu jucători titulari în naţionala Portugaliei.

ADVERTISEMENT

 Ei refuză oferte de 20-30 de milioane în fiecare zi, pentru William Carvalho şi Adrien Silva. Să nu mai vorbim de Dost, olandezul care a dat anul trecut o mulţime de goluri, pentru care au ofertă de la Newcastle de 60 de milioane. Cam despre asta vorbim”.

Bart Dost reprezintă o mare afacere pentru Sporting, pentru că a fost cumpărat cu numai 10 milioane de euro de la Wolfsburg şi sezonul trecut a fost al doilea în ierarhia Ghetei de Aur, a celor mai buni marcatori din Europa. A reuşit 34 de goluri, cu trei mai puţin decât Leo Messi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!