Sport

Sporting Lisabona – Dinamo 25-26 în play-off Liga Campionilor la handbal masculin. “Dulăii”, favoriţi la calificarea în optimile de finală

22.02.2020 | 22:05
Sporting Lisabona  Dinamo 2526 in playoff Liga Campionilor la handbal masculin Dulaii favoriti la calificarea in optimile de finala
ADVERTISEMENT

Sporting Lisabona – Dinamo 25-26 s-a jucat în manşa tur a barajului pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Canpionilor la handbal masculin. Partida retur se va juca la București chiar de 1 martie. VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN SPORTING – DINAMO.

Final / Sporting Lisabona – Dinamo 25-26

Min. 55 / Sporting Lisabona – Dinamo 23-24

Min. 50 / Sporting Lisabona – Dinamo 20-21

Min. 45 / Sporting Lisabona – Dinamo 17-20

Min. 40 / Sporting Lisabona – Dinamo 15-17

Min. 35 / Sporting Lisabona – Dinamo 12-14

Pauză / Sporting Lisabona – Dinamo 9-13

Min. 25 / Sporting Lisabona – Dinamo 9-11

Min. 20 / Sporting Lisabona – Dinamo 7-7

Min. 15 / Sporting Lisabona – Dinamo 6-5

Min. 10 / Sporting Lisabona – Dinamo 4-3

Min. 5 / Sporting Lisabona – Dinamo 1-2

UPDATE, ora 20:30 / A început manşa tur din Sporting Lisabona – Dinamo.


Sporting Lisabona – Dinamo Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Întâlnirea Sporting Lisabona – Dinamo se joacă sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:30, în capitala Portugaliei și contează drept manșă tur a play-off-ului de acces în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin. Meciul este televizat de posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sunt două întâlniri în dublă manșă în acest play-off. În afară de Sporting – Dinamo se mai joacă Wisla Plock – Bidasoa și învingătoarele vor înainta spre următoarea fază, una în care apar toate numele uriașe din handbalul masculin european.

Sezonul trecut au fost două victorii la limită pentru portughezi

Câinii au știut foarte repede că Sporting Lisabona le va fi obstacolul din play-off, ei câștigând grupa D preliminară, în timp ce portughezii au încheiat pe poziția a 2-a în grupa C, după Bidasoa Irun. Și astfel, al doilea an consecutiv Dinamo are parte de o dublă confruntare cu Sporting.

ADVERTISEMENT

Alb-roșiii din Ștefan cel Mare își doresc enorm revanșa după dramatica eliminare din sezonul precedent. Sporting a câștigat la Lisabona cu 32-31 și la București s-a mers până în ultimele minute pe muchie de cuțit, însă lusitanii au fost și mai norocoși și mai lucizi și s-au mai impus odată la limită, 27-26.

Dinamo nu a pierdut nici un meci în această ediție

A fost o eliminare care a durut mult în tabăra dinamovistă, pentru că echipa lui Constantin Ștefan a jucat ambele meciuri de la egal la egal cu portughezii și oricare dintre cele două echipe ar fi putut merge mai departe. A făcut-o Sporting, dar antrneorul lor recunoștea cu franchețe că Dinamo a fost un adversar extrem de dificil și că a fost o calificare foarte greu obținută.

ADVERTISEMENT

Dinamo este singura echipă din actuala ediție a Ligii Campionilor care a terminat prima fază pe grupe fără înfrângere, cu șapte victorii și trei egaluri. Echipa lui Constantin Ștefan pare mult mai puternică și mai bine pusă la punct decât sezonul precedent, experimentul cu jucători maghrebieni și iranieni dovedindu-se un mare succes.

Valentin Ghionea, adversarul câinilor

Portarii Saeid Heidarirad și Makrem Missaoui au închis de multe ori poarta cu intervenții incredibile, iar în atac golurile au venit din aruncările lui Bannour, refăcut la timp pentru dubla cu Sporting, Kuduz sau Alouini, Dinamo arătând foarte omogenă și ca un mecanism foarte bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

În dubla cu Sporting Dinamo va da din nou ca adversar peste internaționalul român Valentin Ghionea, de doi ani la Lisabona, pe care l-au mai întâlnit și pe vremea când acesta juca la Wisla Plock. Sporting mai are doar un singur jucător cubanez față de anul trecut și acum pune accent pe școala ex-iugoslavă, majoritatea străinilor din lot fiind din acest spațiu: trei sârbi și un sloven.

ADVERTISEMENT