Fotbal international

VIDEO. Cum a jucat SPORTING la ultimul meci înainte de STEAUA

UPDATE. Sporting Lisabona s-a chinuit cu Setubal la ultima apariţie înainte de meciul de marţi cu Steaua de la Lisabona. Bast Dost a făcut diferenţa dintr-un penalty transformat în minutul 87....
12.08.2017 | 00:20
VIDEO Cum a jucat SPORTING la ultimul meci inainte de STEAUA
ADVERTISEMENT

UPDATE. Sporting Lisabona s-a chinuit cu Setubal la ultima apariţie înainte de meciul de marţi cu Steaua de la Lisabona. Bast Dost a făcut diferenţa dintr-un penalty transformat în minutul 87. Vezi mai jos golul, ce formulă a folosit Jorge Jesus, toate datele statistice şi desfăşurarea on-line a meciului de pe Alvalade.

UPDATE. Sporting Lisabona dispută ultimul meci înaintea partidei tur cu Steaua din play-off-ul Champions League pe teren propriu cu Vitoria Setubal. Antrenorul Jorge Jesus a trimis o echipă cu foarte mulţi titulari obişnuiţi, chiar dacă are meci de 30 de milioane de euro peste 4 zile!

ADVERTISEMENT

Noutăţile sunt reprezentate de Rodrigo Battaglia şi Jonathan Silva. Ultimul intră în locul lui Fabio Coentrao, epuizat după 90 de minute în prima etapă, iar Battaglia i-a luat locul la mijloc vedetei William Carvalho, pe picior de plecare în Premier League şi oricum suspendat pentru turul cu Steaua. În atac, Daniel Podence l-a lăsat pe bancă pe Bruno Fernandes şi face cuplu cu golgeterul Bast Dost.

SPORTING (4-1-3-2): Rui Patrício – Piccini, Coates, Mathieu, Jonathan Silva – Battaglia – Gelson Martins, Adrien Silva, Acuña – Podence, Dost.

Jorge Jesus a făcut cele trei schimbări în decurs de trei minute, 66-69!

Capture

VEZI VIDEO CU GOLUL LUI DOST

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Sporting Lisabona joacă vineri seară, începând cu ora 22:30 în a doua etapă a campionatului portughez, întâlnind pe teren propriu pe Vitoria Setubal. La meci vor fi prezenţi din partea FCSB antrenorul Nicolae Dică, precum şi Mihai Stoica, managerul general, care se află în Portugalia şi cu scopul de a căuta un fundaş central. Deşi mai sunt puţine zile până la meciul cu vicecampioana României, Sporting pare a nu se fi oprit, aşa cum anunţase, din transferuri şi pregăteşte o nouă mutare de efect.

Inter Milano l-a adus vara trecută de la Santos pe atacantul Gabriel Barbosa, supranumit Gabigol, pentru suma de 30 de milioane de euro, însă brazilianul nu a reuşit să îşi câştige locul în formaţia italiană, unde argentinianul Mauro Icardi pare de neclintit. Drept urmare, antrenorul din acest sezon al Interului, Luciano Spalletti, i-a anunţat pe şefii clubului că nu contează pe serviciile lui Gabigol şi acesta poate fi vândut sau împrumutat, în funcţie de opţiunile existente.

ADVERTISEMENT

Sporting Lisabona a fost singurul club acceptat de brazilian

Inter a început să prospecteze piaţa, intenţia fiind să îşi recupereze banii investiţi, însă nimeni nu a sărit să pună pe masă cele 30 de milioane solicitate de italieni şi a rămas doar varianta împrumutului, dar jucătorul a respins câteva variante, susţinând că nu va accepta să meargă decât la un club cu pretenţii, nu la orice echipă. Sporting Lisabona, scrie cotidianul Record, este interesată de a-l împrumuta pe brazilian, dar nu se precizează valoara împrumutului.

Şi jucătorul a răspuns pozitiv soluţiei Sporting, urmând ca la începutul săptămânii viitoare la Lisabona. În mod clar, chiar dacă transferul s-ar putea legaliza înaintea dublei cu FCSB, Gabigol nu ar avea drept de joc, el nefiind trecut pe lista UEFA, dar întărirea atacului cu un asemenea jucător de top demonstrează clar că Sporting nici nu se gândeşte o clipă că nu se va califica în grupele Ligii şi are nevoie acolo de un lot cât mai valoros.

ADVERTISEMENT