Steaua - Sporting. Titular surpriză la returul de pe Arena Naţională?!

sporting lisabona

Sporting Lisabona a început să îşi facă griji după ce primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor cu FCSB s-a terminat la egalitate, 0-0. Sigur, şansele de calificare ale lusitanilor sunt în continuare destul de mari, dar există deja tensiune în vestiarul leilor, care nu s-au aşteptat sub nici o formă că nu vor câştiga lejer partida de acasă. Iar antrenorul Jorge Jesus nu poate sta liniştit nici din alt punct de vedere, al jucătorilor pe care se va putea la baza.

În loc să fie linişte, pentru a se putea pregăti  corespunzător returul de la Bucureşi, antrenorul Jorge Jesus se vede pus în situaţia de aştepta ce va decide conducerea clubului în privinţa acceptului de a permite, într-un asemenea moment important, plecarea unuia dintre liderii din teren. Şi care, dacă mutarea se va face, în mod paradoxal nu se ştie cu exactitate cine va fi.

Conducerea lui Sporting Lisabona este în dilemă, pe cine să sacrifice

Povestea stă în felul următor. Suspendat la meciul tur, mijlocaşul William Carvalho, unul dintre cei mai importanţi jucători ai alb-verzilor, a primit acceptul de a negocia cu englezii de la West Ham United. Sporting a anunţat că acceptă să se despartă de unul dintre cei mai buni jucători pentru suma de 40 de milioane de euro. Mai rămânea de pus la punct detaliile contractului fotbalistului cu londonezii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Totul părea ca şi rezolvat, însă dintr-o dată situaţia s-a schimbat radical. West Ham a considerat pretenţiile jucătorului drept exagerate şi a comunicat lui Sporting că s-a reorientat, de această dată pentru 30 de milioane de euro, pentru un pachet format din căpitanul Adrien Silva şi Joao Palhinha, fotbalist care a fost sezonul trecut împrumutat la Belenenses. Portughezii nu ar spune nu, dacă se vor mai adăuga 5 milioane şi sunt gata să accepte dorinţa căpitanului de a se transfera, după ce vara trecută i-au blocat transferul la Leicester, care era campioana din Premier League.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091