Fotbal international

Video. Sporting a câştigat fără probleme duelul cu Olympiakos, dar are nevoie de un miracol în ultima etapă pentru a continuat în Champions League

Sporting Lisabona s-a impus în faţa grecilor de la Olympiakos şi are asigurat locul al treilea în grupă, însă portughezii speră la o minune în ultima etapă pentru o calificare în optimile de finală din Champions League.
22.11.2017 | 16:00
Video Sporting a castigat fara probleme duelul cu Olympiakos dar are nevoie de un miracol in ultima etapa pentru a continuat in Champions League
ADVERTISEMENT

FINAL! Sporting a dominat categoric duelul cu Olympiakos Pireu şi s-a impus cu 3-1, într-o partidă în care Bas Dost a reuşit două goluri. Portughezii şi-au asigura calificarea în Europa League şi ar putea continua în Champions League dacă se impune pe Camp Nou în faţa Barcelonei, iar Juventus nu câştigă meciul cu Olympiakos.

Min. 86: GOOOOOOOOL Olympiakos!  Odjidja-Ofoe înscrie golul de onoare pentru formaţia oaspete  VEZI GOLUL AICI

ADVERTISEMENT

Min. 66: GOOOOOOOOL Sporting! Bas Dost a rezolvat definitiv problema echipei câştigătoarei  VEZI GOLUL AICI

PAUZĂ! Portughezii au marcat de două ori în finalul primei reprize şi pun presiune pe Juventus, ocupanta locului secund în clasament.

ADVERTISEMENT

Min. 43: GOOOOOOOOL Sporting! Cesar majorează diferenţa  VEZI GOLUL AICI

Min. 40: GOOOOOOOOL Sporting! Bas Dost deschide scorul pentru gazde  VEZI GOLUL AICI

START DE MECI în  Sporting – Olympiakos VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI 

Sporting – Olympiakos LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. Sporting are, teoretic, şanse inclusiv pentru a spera la locul 2, dar pentru aceasta trebuie să o ajute şi rezultatul de la Torino. Sporting, dacă bate sau face măcar egal cu grecii este sigură de prezenţa în şaisprezecimile Europa League. VEZI MECIUL LIVE ONLINE AICI 

Olympiakos mai poate spera să agaţe, in extremis, treapta a treia doar cu condiţia de a câştiga la Lisabona la două goluri sau cu un scor de 4-3, pentru că în tur Sporting s-a impus în Elada cu 3-2. (Vezi aici clasament grupa D)

ADVERTISEMENT

Sporting – Olympiakos LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. Echipa lui Jorge Jesus plânge şi acum pentru faptul că nu a putut menţine avantajul avut mult timp în meciul cu Juventus, pentru că o victorie în faţa campioanei Italiei ar fi deschis nişte perspective fantastice pntru Gelson Martins şi compania de a produce una dintre marile surprize ale acestei ediţii.

Sporting – Olympiakos LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. Grecii par a fi în criză prelungită de formă. Au câştigat în ultima etapă acasă cu Levadiakos, dar a fost un 2-1 care nu a convins pe nimeni şi a arătat că nu acel Oly care crea spaimă în campionat şi se distra, luând avans considerabil. Olympiakos e o echipă cu evidente probleme la capitolul relaţii de joc, iar apărarea a greşit cu uşurinţă în mai multe rânduri.

ADVERTISEMENT

Sporting – Olympiakos LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. Sporting are un apetit ofensiv remarcabil, are şi oameni capabili să marcheze cu uşurinţă, Dost, Doumbia, Acuna, Gelson Martins, iar revenirea costaricanului Bryan Ruiz în lot, reprimit de Jorge Jesus, aduce un plus de dinamism. Singura problemă pentru tehnicianul leilor verzi este dacă îl va băga sau pe Adrien Silva, deprimat de transferul său la Leicester pentru că faxul a ajuns cu 15 secunde după ora de închidere a mercato la UEFA!

ADVERTISEMENT