Fotbal intern

GALERIE FOTO! Imagini superbe cu ATMOSFERA de pe Jose Alvalade!

SPORTING - STEAUA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE SURSA 1...
16.08.2017 | 00:13
GALERIE FOTO Imagini superbe cu ATMOSFERA de pe Jose Alvalade
ADVERTISEMENT

SPORTING – STEAUA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE SURSA 1

SPORTING – STEAUA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE SURSA 2

FOTBAL:SPORTING LISABONA-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA CAMP

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Gata! S-a terminat partida de la Lisabona. FCSB a făcut o partidă foarte bună cu Sporting.

final

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Mihai Pintilii a fost eliminat eronat de arbitrul Brych. Românul a primit al doilea galben greşit, după o simulare grosolană a lui Coentrao.

ADVERTISEMENT

FOTBAL:SPORTING LISABONA-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA CAMP

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Florin Niţă a făcut un meci perfect până în acest moment. Bas Dost nu a avut nici o şansă în duelurile aeriene cu portarul Stelei.

FOTBAL:SPORTING LISABONA-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA CAMP

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Jorge Jesus este un car de nervi. Antrenorul celor de la Sporting este furios pentru că echipa sa nu poate desface apărarea FCSB şi pentru că arbitrul Felix Brych nu a acordat un penalty la Gelson Martins.

ADVERTISEMENT

jesus

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Fanii lui Sporting pun presiune pe stelişti. Din tribune, “leii” le cer fotbaliştilor portughezi să înscrie.

FOTBAL:SPORTING LISABONA-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA CAMP

    SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. A început repriza a doua.

sporting

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Golofca este unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB, iar fanii lui Sporting îl fluieră la fiecare atingere de balon. Lupta sa cu Gelson Martins poate decide partida din această seară.

ADVERTISEMENT

golo1

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. E pauză la Lisabona.

pauza  

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Faza care a aruncat în aer stadionul Jose Alvalade: Momcilovic a oprit mingea cu mână, dar arbitrul Brych nu a dat penalty. Ultraşii lusitani au explodat de furie!

mana

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Fanii gazdelor sunt foarte zgomotoşi. Reacţia lor la intrarea echipelor este dovada clară că misiunea lui Alibec şi a colegilor săi este foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. A început marele meci! Sporting – FCSB, un meci de 20.000.000 de euro pentru Gigi Becali. meci

Sursa foto: PRO TV

  meci1

meci 2

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. FCSB are peste 1.000 de fani în tribunele de pe Alvalade. Suporterii echipei noastre îi acoperă deocamdată pe cei ai leilor

st1

  romani1

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Nicolae Dică este îngândurat înaintea startului meciului. Antrenorul FCSB stă pe bancă, singur, şi îşi pregăteşte mutările tactice pentru partida cu Sporting.

dica

Sursa foto: PRO TV.

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Meme Stoica se întreţine cu noua achiziţie a Stelei, portughezul Artur Jorge.  

FOTBAL:SPORTING LISABONA-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (15.08.2017)

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Suporterii se grăbesc să îşi bea ultimele picături de bere şi intră pe arenă. Va fi un infern pentru FCSB în jungla leilor lusitani.

ultrasi

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Cele două echipe au început încălzirea. Mai este puţin până începe partida tur din play-off-ul Ligii Campionilor.

steaua1

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Cu mai puţin de o oră până la startul partidei dintre Sporting şi FCSB, gazonul de pe Jose Alvalade arată absolut superb! Imaginile de mai jos ilustrează perfect ce îi aşteaptă pe stelişti.

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Atmosferă de mare meci european la Lisabona. Fanii celor de lui Sporting, dar şi cei ai FCSB sunt deja la stadion. În jurul arenei lusitane au fost deschise magazinele cu produse promoţionale. De acolo, suporterii pot achiziţiona fulare personalizate cu această partidă. Pe ele echipa lui Gigi Becali figurează ca fiind Steaua B.

suporteri3

suporteri 2

suporteri1


atmos1

Sursa foto: Paul Bryan & Jose Nuno Pimentel

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Portughezii se laudă înaintea meciului cu FCSB. Cei de la Sporting Lisabona au postat o imagine cu gazonul de pe Jose Alvalade pe contul oficial de facebook. Suprafaţa de joc arată impecabil, iar lusitanii anunţă că totul este pregătit pentru marele meci din această seară.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real


20800065_10154645323261555_3366302951000364389_n

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. FOTO. Trag de Filipe Teixeira! Portughezul s-a antrenat separat

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. GALERIE FOTO. Cu zâmbetul pe buze! Imagini cu delegaţia FCSB din aeroport. Cum a fost surprins Dică – VEZI AICI

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Ce fac Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu în timp ce FCSB se “bate” cu Sporting Lisabona pentru calificarea în grupele Champions League – VEZI AICI.

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE. Jucătorii lui Sporting s-au antrenat luni în vederea pregătirii meciului cu FCSB. Jorge Jesus are la dispoziţie toţi jucătorii şi ziarul portughez A Bola scrie că antrenorul pregăteşte o formulă ofensivă.

William Carvalho este suspendat, în timp ce Azbe Jug şi noul venit, Stefan Ristovski, nu sunt trecuţi pe lista UEFA pentru această confruntare. Cei trei sunt singurii absenţi pentru confruntarea de marţi, de la ora 21:45. Lotul lui Sporting pentru confruntarea cu FCSB este de 28 de jucători.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real


UPDATE. SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUEPortughezii umplu stadionul cu FCSB! Câte bilete s-au vândut

UPDATE. SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Sporting-Steaua. Au activat clauza de 4.000.000€ înainte de meci


SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Adversara lui FCSB din play-off-ul Ligii Campionilor, echipa portugheză Sporting Lisabona, a învins vineri seară, în campionat, pe teren propriu, cu 1-o pe Vitoria Setubal, prin golul marcat în minutul 87, din penalty, de către olandezul Bas Dost (vezi aici VIDEO cu faza golului şi alte detalii tehnice despre meci).

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Nu a fost tocmai cea mai reuşită repetiţie înaintea primei confruntări cu FCSB din 15 august, de la Lisabona, dar antrenorul Jorge Jesus spune că este mulţumit şi de rezultat şi de faptul că echipa sa a controlat jocul. “Important este că am început bine sezonul, avem două victorii din primele două meciuri şi nu am primit gol. Putem realiza anul acesta multe lucruri importante, dacă vom fi toţi uniţi şi încrezători, jucători, staff tehnic, conducere şi suporteri”.

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Jucătorii Vitoriei Setubal arată însă cu degetul înspre arbitrul partidei, care a decis cele trei puncte. Fundaşul care a fost în contact cu Bas Dost la faza presupusului fault, Nuno Pinto, spune că olandezul este cel care a încercat întîi să îi ia faţa la mingea trimisă de Piccini şi l-a împins, dar văzând că nu are şansă, pur şi simplu s-a aruncat pe gazon. Şi antrenorul oaspeţilor, Jose Couceiro, consideră că arbitrul a viciat rezultatul meciului.

Sporting Lisabona a invins in ultima etapa dintr-un penalty discutabil (3)

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Cea mai şocantă declaraţie a dat-o tehnicianul lui Sporting, Jorge Jesus, care spune că arbitrul Bruno Peixao a avut dreptate, din moment ce a decis că este lovitură de la 11 metri, pentru că arbitrul are întotdeauna dreptate şi pentru că acest arbitrul, Bruno Peixao, este din ce ce în ce mai bun de la sezon la altul. A fost o declaraţie care a născut foarte multe comentarii agresive sau ironice din partea cititorilor A Bola sau O Jogo, care nu au nici un dubiu că arbitrul a adus victoria leilor şi fără ajutorul acestuia Sporting nu ar fi marcat niciodată.

FUTEBOL -  no Sporting - Vitoria de Setubal, jogo da 2 Jornada da PRIMEIRA LIGA 2017/2018. Estadio Jose Alvalade, em Lisboa. Sexta Feira, 11 de Agosto de 2017. (Miguel Nunes/ASF) FUTEBOL – no Sporting – Vitoria de Setubal, jogo da 2 Jornada da PRIMEIRA LIGA 2017/2018. Estadio Jose Alvalade, em Lisboa. Sexta Feira, 11 de Agosto de 2017. (Miguel Nunes/ASF)

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Câteva noutăţi în echipă

Faţă de prima etapă, când a câştigat corect pe terenul nou promovatei Aves, Sporting Lisabona a avut un alt unsprezece de start vineri seară. Antrenorul Jorge Jesus a surprins prin aceste modificări efectuate şi le-a explicat nu prin menajarea unor titulari înainte de meciul din Ligă, ci prin existenţa unor probleme. Astfel, pe post de fundaş stânga nu a jucat Fabio Coentrao, ci Jonathan Silva, Jesus spunând că jucătorul venit împrumut de la Real Madrid a acuzat uşoare probleme medicale, dar că va fi recuperat până la meciul cu FCSB.

Sporting Lisabona a invins in ultima etapa dintr-un penalty discutabil (4)

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. La mijloc au fost două absenţe majore. Prima şi cea mai importantă a fost William Carvalho, explicaţia lui Jesus fiind că jucătorul a primit cartonaş roşu în meciul cu Legia din grupele ultimei ediţii de Ligă şi este suspendat pentru prima manşă a disputei cu FCSB. În aceste condiţii l-a titularizat pe argentinianul Battaglia, care a evoluat destul de bine. Presa lusitană speculează însă pe tema iminentului transfer al lui Carvalho la West Ham United, pentru 30 de milioane de euro. O altă absenţă din echipa de bază a fost Bruno Fernandes, înlocuiut cu Podence, Jorge Jesus explicând dcecizia prin faptul că a vrut să aibă un om care să îl poată susţine mai bine pe vârful Bas Dost.

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Dar cea mai mare şi neaşteptată problemă pentru Sporting, dezvăluită de Jorge Jesus la conferinţa de presă, este legată de starea de sănătate a căpitanului Adrien Silva, înlocuit în ultimele 25 de minute cu Bruno Fernandes. Jesus spune că se gândeşte serios dacă îl va utiliza din primul minut pe Adrien Silva: “Am riscat cu Adrien, care a acuzat toată săptămâna o problemă musculară. Nu ştiu dacă marţi nu voi face invers, adică să încep cu Bruno Fernandes”.

Echipa trimisă pe teren de Jorge Jesus a fost următoarea: Rui Patricio – Piccini, Coates, Mathieu, Silva – Martins, Battaglia, Adrien, Acuna – Dost, Podence.

SPORTING – STEAUA LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Presa portugheză consideră că meciul cu Setubal nu a oferit garanţii pentru dubla din Ligă, Sporting jucând destul de slab, iar golul a venit dintr-un penalty cel puţin dubios. Iar portarul Iker Cassilas, de la FC Porto, a cerut pe contul său de Twitter un video al acţiunii de la penalty.

ADVERTISEMENT