Fotbal intern

Sportiv legitimat la Dinamo, în linia întâi la intervenția din Rahova: „A fost dificil”

20.04.2020 | 21:56
Sportiv legitimat la Dinamo in linia intai la interventia din Rahova A fost dificil
ADVERTISEMENT

Mihai Donisan, atlet legitimat la Dinamo, a fost repartizat, la fel ca mulți dintre sportivii clubului, la o secție de Poliție în perioada de stare de urgență, din cauza numărului redus al personalului. Atletul a făcut parte din echipajul care a intervenit duminică noapte în cartierul bucureștean Rahova și recunoaște că s-a aflat într-o situație delicată.

Atlet de la Dinamo, implicat în intervenția din Rahova

În seara primei zile de Paște, în cartierul Rahova din Capitală, un echipaj al Poliției și mascații au fost nevoiți să intervină, după izbucnirea unui scandal.

ADVERTISEMENT

Printre cei aflați în echipajul Poliției s-a numărat și Mihai Donisan, atlet legitimat la Dinamo, care recunoaște că nu a fost prima intervenție la care a luat parte, însă a fost cea mai dificilă.

Eu încerc să îmi fac doar datoria. Aceasta este situația în acest moment și nu avem ce face. Nu a fost prima intervenție, dar a fost cea mai dificilă, a fost delicat”, a recunoscut Mihai Donisan, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT

După prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, mai mulți sportivi ai clubului Dinamo, printre care gimnasta Larisa Iordache sau Dan Savenco, căpitanul echipei de handbal masculin, calificată în optimile Ligii Campionilor, au fost repartizați la secțiile de Poliție din București.

„A făcut față procedurilor”

Chiar dacă se afla în fața unei încercări dificile, forțele de ordine fiind forțate chiar să tragă mai multe focuri de armă pentru a încerca să oprească scandalul din Rahova, unul dintre colegii lui Mihai Donisian recunoaște că atletul a făcut față situației.

ADVERTISEMENT

Mihai era în tură la secție și-a fost nevoit să iasă pe teren. A ajuns la fața locului, undeva după ora 21:00 alături de colegii lui și a făcut față intervenției.

Chiar dacă a fost un haos de nedescris, nu și-a pierdut cumpătul și a făcut față procedurilor învățate”, a declarat unul dintre colegii lui Mihai Donisian.

ADVERTISEMENT