Sportiv multiplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, ameninţat cu pistolul la Rio!

Gabriel Esanu   
in Sporturi
15/08/2016, 00:35
Sportiv multiplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, ameninţat cu pistolul la Rio!

Siguranţa sportivilor rămîne o problemă uriaşă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Seria incidentelor a continuat şi în acest final de săptămînă, iar victimă a fost un înotător de mare valoare din Statele Unite ale Americii.

Ryan Lochte, component al echipei de 4X100 de metri a SUA, medaliată cu aur la Rio de Janeiro, a avut parte de o întîmplare neplăcută în Satul Olimpic. În timpul petrecerii de după cîştigarea medaliei de aur, Lochte a fost ameninţat cu un pistol de o persoană necunoscută, apărută surprinzător în anturajul americanilor.

Lucrurile s-au liniştit după intervenţia colegilor lui Lochte, care l-au convins pe atacator să renunţe la ameninţări. Nu există încă date legate de identitatea agresorului. Lochte are 13 medalii obţinute la Jocurile, dintre care două, ambele de aur, cu echipa, la Rio 2016.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×