Fotbal intern

Sportivii din Timișoara au protestat pentru autostrăzi! Foto + Video

15.03.2019 | 16:23
Sportivii din Timisoara au protestat pentru autostrazi Foto  Video

Protestul inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi a avut ecouri și în lumea sportului. Fotbaliștii de la ACS Poli Timișoara și ASU Politehnica Timișoara și-au întrerupt activitatea pentru 15 minute, cu începere de la ora 15:00. De asemenea, și celelalte secții sportive din Timișoara au participat la greva națională care a cuprins toată țara.

Sportivii din Timișoara s-au alăturat protestului pentru autostrăzi

„#STOP! Martie, 15. Ora 15. România se opreşte. Politehnica Timișoara se opreşte. Întotdeauna am încurajat drumul drept. Drumurile moderne, la propriu, sunt aproape inexistente în plin secol al vitezei, în acest colț de Rai. Ridicăm cu fermitate mâinile şi ne alăturăm protestului inițiat de către omul de afaceri Ștefan Mandachi. Suntem nevoiți să facem mii de kilometri cu autocarul într-un sezon, iar acest aspect ne îngreunează foarte mult activitatea. O infrastructură decentă ne-ar ajuta atât pe noi ca și club de fotbal, cât și pe suporterii noștri care ne însoțesc în fiecare deplasare. România vrea autostrăzi!”, au scris cei de la ASU Politehnica Timișoara pe contul oficial de facebook.

?️ #STOP! Martie, 15. Ora 15. România se opreşte. Politehnica Timișoara se opreşte. Întotdeauna am încurajat drumul…

Gepostet von Politehnica Timișoara am Freitag, 15. März 2019

Și ASU Poli Timișoara, echipa care este susținută de fanii bănățeni, a făcut vineri un protest de 15 minute: „Și noi ne-am oprit activitatea, și noi vrem autostrăzi. Și eu și Poli Timișoara”, a spus jucătorul lui ASU Poli, Alex Bădăuță.

#PoliTimișoara vrea autostrăzi. #șîeu #șîPoliTimișoara

Gepostet von Poli Timișoara am Freitag, 15. März 2019

Și baschetbaliștii din Timișoara au protestat pentru autostrăzi

Nu doar fotbaliștii cluburilor de pe malul Begăi au fost la protest. Și baschetbaliștii de la echipa SCM Timișoara s-au alăturat manifestației: „BASCHET SCM TIMIȘOARA este alături de Stefan Mandachi în proiectul “ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI”. Astfel, în data de 15 Martie, începând cu ora 15.00, preț de 15 minute, în semn de solidaritate, ne vom intrerupe total activitatea sportivă.”Șî eu vreau autostrăzi pentru noi și pentru copiii noștri”, au scris sportivii pe rețelele de socializare.

BASCHET SCM TIMIȘOARA este alături de Stefan Mandachi în proiectul "ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI".Astfel, în data de 15…

Gepostet von Baschet SCM Timisoara am Donnerstag, 14. März 2019

Stefan Mandachi este deținătorul lanțului de restaurante Spartan Romania și este românul care a construit primul metru de autostradă din România. Construcția a fost inaugurată vineri, în data de 15 Martie.