Fotbal intern

Sportivii au un aliat de nădejde! Adidas CLIMACOOL oferă prospeţimea necesară

Sportivii au un aliat de nădejde! Adidas CLIMACOOL oferă prospeţimea necesară...
16.06.2016 | 17:27
Sportivii au un aliat de nadejde Adidas CLIMACOOL ofera prospetimea necesara

Sportivii au un aliat de nădejde! Adidas CLIMACOOL oferă prospeţimea necesară

Turneul final din Franţa, la care vor participa cele mai puternice 24 de echipe din Europa, va debuta vineri seara. Ca de fiecare dată, adidas se va implica în susţinerea sportivilor şi anticiparea nevoilor pe care le presupun performanţa si şedinţele de pregătire de ultimă generaţie.

Aşa cum este şi normal, sportivii au nevoie de o tehnologie modernă care să asigure relaxare şi hidratare. adidas este lider în lumea sportului prin CLIMACOOL, o tehnologie pentru confecţionarea articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte care asigură circulaţia aerului şi oferă senzaţia de răcoare şi uscat după parcurgerea fiecărui kilometru. Tocmai din acest motiv, adidas Body Care a lansat anti-perspirantul CLIMACOOL pentru a veni în susţinerea sportivilor care se respectă.

Capsulele de prospetime generează aromă de citrice

Tehnologia puternica CLIMACOOL conţine capsule de prospeţime, activate de mişcare, care oferă performanţă superioară în zona mişcării. Cum funţionează, mai exact, tehnologia CLIMACOOL? Cu cît ziua devine mai stresantă, frecarea şi umiditatea determină capsulele să se spargă şi oferă prospeţime imediată pentru a nu te opri din efort. Parfumul înviorator este generat de contrastul dintre uleiurile esenţiale din formula şi aroma de citrice eliberată de capsule.

Protecţie timp de 48 de ore

Cu cît efortul devine mai intens, CLIMACOOL accentuează senzaţia fresh de la început datorită capsulelor care se sparg permanent pe măsură ce îţi depăşeşti limitele. În concluzie, anti-perspirantul adidas CLIMACOOL asigură 48 de ore de protecţie contra umidităţii şi a mirosului neplăcut, graţie acţiunilor de blocare şi absorbţie ale activilor anti-perspiranţi.