TRAGEDIE la Rio! Antrenorul de la canoe A DECEDAT într-un accident de maşină

Oana Pascaru   
in Sporturi
17/08/2016, 00:07
TRAGEDIE la Rio! Antrenorul de la canoe A DECEDAT într-un accident de maşină GALERIE FOTO

Antrenorul Germaniei la canoe slalom, Stefan Henze, a decedat din cauza rănilor suferite la cap după ce a fost implicat într-un accident de maşină la Rio de Janeiro, anunţă delegaţia olimpică a Germaniei.

În momentul tragediei, bărbatul se afla cu colegul său într-un taxi în satul olimpic, iar maşina a intrat într-o barieră de beton!

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a decis să coboare în bernă steagul german la locurile de desfăşurare ale competiţiilor din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, pentru ziua de marţi, în memoria lui Stefan Henze, informează stirileprotv.ro.

”Suntem imens de trişti în această zi. Cuvintele nu pot descrie ce simţim în echipa olimpică după această teribilă pierdere”, a declarat preşedintele DOSB, Alfons Hoermann.

”CIO plânge un veritabil sportiv olimpic. Condoleanţele noastre familiei lui Stefan Henze, prietenilor săi, precum şi întregii delegaţii olimpice germane”, a transmis preşedintele CIO, germanul Thomas Bach.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×