Sport

Sports HUB se aliază cu noul talent promițător din fotbalul european, românul Radu Drăgușin

Sports HUB a semnat un parteneriat cu Radu Drăgușin, cel mai promițător fotbalist român care evoluează în fotbalul european.
14.06.2024 | 11:32
Sports HUB se aliaza cu noul talent promitator din fotbalul european romanul Radu Dragusin
Sports HUB România anunță semnarea unui parteneriat cu fotbalistul Radu Drăgușin. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a semnat cu Tottenham Hotspur, devenind o piesă de bază în apărarea echipei engleze, Radu Drăgușin a intrat în echipa Sports Hub. Drăgușin face parte din lotul de bază al echipei României la Campionatul European de anul acesta din Germania.

Radu Drăgușin a semnat un parteneriat cu Sports HUB

Sports HUB România anunță semnarea unui parteneriat cu fotbalistul Radu Drăgușin, considerat o revelație a fotbalului autohton după ce și-a făcut deja debutul în campionate europene.

ADVERTISEMENT

Colaborarea marchează un nou capitol în cariera tânărului sportiv, care completează de anul acesta galeria de sportivi reprezentați de Sports Hub România. În cadrul parteneriatului cu Sports HUB România, fotbalistul va beneficia de servicii de management și promovare menite să-i sprijine  dezvoltarea carierei si a brandului.

În vârstă de 22 de ani, Drăgușin s-a remarcat prin abilitățile sale defensive impresionante. A debutat în fotbalul profesionist la Juventus Torino și a continuat apoi parcursul tot mai promițător la echipe precum Sampdoria, Salernitana și Genoa. Recent, Drăgușin a semnat un contract important cu Tottenham Hotspur, devenind o piesă de bază în apărarea echipei engleze.

ADVERTISEMENT
dragusin
Sports HUB se va ocup de acum înainte de imaginea lui radu Drăgușin

În cadrul parteneriatului cu Sports HUB, agenția se va ocupa de aspecte precum negocierea contractelor comerciale, strategii de marketing personalizate și gestionarea relațiilor publice, asigurându-se că imaginea lui Radu este promovată la cel mai înalt nivel.

„Suntem extrem de încântați să îl avem pe Radu în echipa noastră de sportivi reprezentați. A arătat deja că este un jucător excepțional, cu un potențial imens și suntem nerăbdători să îl sprijinim în atingerea obiectivelor sale. Cred, de asemenea, că personalitatea și potențialul imens îl vor ajuta să se remarce pe scena sportului românesc.

ADVERTISEMENT

Pasiunile pe care le are, la fel principiile si valorile de care dă dovadă, fac din Radu un model nu numai pentru sportivi, ci pentru întreaga societate românească”, a declarat Virgil Stănescu, Președinte Executiv al Sports HUB.

La rândul său, Radu Drăgușin s-a declarat onorat să facă parte din echipa Sports HUB. „Am încredere că această colaborare mă va ajuta să evoluez atât ca om, ca sportiv, cât și ca brand personal. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu o echipă profesionistă și dedicată”.

ADVERTISEMENT

Despre Sports HUB România

Sports HUB România este o agenție de management sportiv dedicată reprezentarii, dezvoltării și promovării sportivilor, brandurilor și organizațiilor sportive. Cu o echipă de profesioniști experimentați, Sports HUB oferă servicii de management sportiv și reprezentare a sportivilor, contribuind la creșterea vizibilității și succesului acestora.

Pentru mai multe informații despre Sports HUB România, puteți vizita www.sports-hub.ro.

ADVERTISEMENT