Fotbal intern

Fanii Rapidului invadează Brăila! Oficialii de la Sportul Chișcani, nevoiți să mute echipa în oraș

Sportul Chișcani - Rapid se joacă la Brăila

Rapid București continuă turul de forță din Liga a 3-a. Giuleștenii vor avea parte de o deplasare interesantă în etapa a 16-a a celei de-a treia divizii, în compania formației brăilele Sportul Chișcani. Cum biletele solicitate de fanii giuleșteni sunt peste capacitatea stadionului din micuța localitate brăileană, organizatorii au luat o decizie inedită. Astfel, duelul dintre Sportul Chișcani și Rapid București se va juca pe Stadionul Municipal din Brăila.

Sportul Chișcani – Rapid București s-a mutat în Brăila

Rapid București a solicitat în jur de 500 de bilete pentru meciul cu Sportul Chișcani, exact cât era capacitatea stadionului din localitatea aflată la 12 kilometri de municipiu. Cum regulamentul prevede ca oaspeții să beneficieze de 5% din locurile de pe arenă, conducerea echipei a făcut toate demersurile pentru ca partida să se dispute pe Municipal.

Stadionul este omologat pentru Liga a 2-a, are o capacitate de peste 20.000 de locuri și găzduiește formația de ligă secundă Dacia Unirea Brăila, anunță obiectivbr.ro. Rapidiștii au anunțat chiar că vor avea mai mult de 500 de fani pentru meciul contra Chișcaniului.

Așa arată stadionul din Chișcani

Deplasări bizare pentru Rapid în Liga 3

Rapidul antrenat de Daniel Pancu a avut parte de tot felul de destinații exotice în Liga 3. De departe însă, cea mai tare experiență pentru alb-vișinii a fost cea de pe terenul celor de la Cernavodă, unde arena a fost deszăpezită cu tractorul, iar urmele erau vizibile pe teren. Altfel, după ce a început demolarea la Stadionul din Giulești, rapidiștii joacă partidele de pe teren propriu în Regie, pe arena „vecinei” Sportul Studențesc.

Partida dintre Sportul Chiscani şi Rapid Bucureşti, se va disputa duminică, 31 martie, de la ora 11.00. În partida tur, Rapidul a învins formația brăileană cu scorul de 1-0, prin golul lui Matulevicius. Echipa de lângă Podul Grant este liderul la zi al Seriai a II-a din Liga a III-a, cu 38 de puncte, în timp ce Sportul Chișcani este pe locul 10, cu 16 puncte.

Tags: