Fotbal intern

Sportul Snagov – Craiova 0-2 în 16-imile Cupei României. Oltenii merg mai departe

25.09.2018 | 19:23
Sportul Snagov  Craiova 02 in 16imile Cupei Romaniei Oltenii merg mai departe

Deţinătoarea Cupei României întră în competiţie în faţa celor de la Sportul Snagov într-un duel care are loc pe “Ion Oblemenco” pentru că divizionara B nu a putut organiza meciul acasă, în nocturnă. Partida Sportul Snagov – Craiova se joacă de la 18:45 şi e LIVE VIDEO pe FANATIK.ROVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE. Final de meci. Craiova se califică în optimi

Min. 74. GOL CRAIOVA! Markovic primeşte în centrul careului şi înscrie cu un şut pe jos.  Vezi VIDEO

Min. 36. GOL CRAIOVA! Florin Gardoş a deschis scorul cu o lovitură de cap după centrarea lui Cicâldău. Vezi VIDEO

Min. 1: A început partida.

Partida Sportul Snagov – Craiova va fi arbitrată de o brigadă condusă de la centru de Horia Mladinovici, urmând ca acesta să fie asistat la cele două linii de Andrei Constantinescu şi Vlad Bârleanu, din Bucureşti. Arbitrul de rezervă este Sergiu Popa, urmând ca Zoltan Tamaş şi Aurel Ionescu să fie observatori de joc.

Duelul de pe Oblemenco, Sportul Snagov – Craiova

Cel mai nou stadion din ţară va găzdui partida oltenilor din Cupa României, iar oficialii au stabilit preţuri foarte mici pentru bilete. Cinci lei costă un tichet pentru a-i urmări la treabă pe elevii lui Devis Mangia.

Echipele de start:
Sportul Snagov: Marinescu – Vlădoiu, Lică, Ilie, Stanciu – Lucian Ion, Bărbulescu, Ayoub Tazouti, Borțoneanu – Buia, Dănălache, Hlistei
Antrenor Laszlo Balint

Universitatea Craiova: Popescu – Donkor, Gardoş, Ferreira – Bărbuț, Cicâldău, Fedele, Bancu – N. Rocha, Andrei Burlacu, Mitriţă
Antrenor: Devis Mangia

Sportul Snagov - Craiova în 16-imile Cupei României. Trofeul îi aşteaptă la stadion pe suporterii care vor veni să vadă meciul de pe Ion Oblemenco
Sportul Snagov – Craiova în 16-imile Cupei României. Trofeul îi aşteaptă la stadion pe suporteri

Adversarul de astăzi al Craiovei este lider în Liga 2 şi are un parcurs foarte bun în eşalonul secund, având şase victoii şi două remize, fără nicio înfrângere în acest start de sezon.

Universitatea Craiova este deţinătoarea trofeului după ce s-au impus în ultimul act în faţa celor de la AFC Hermannstadt, scor 2-0, într-un meci care a avut loc pe Arena Naţională. În drumul lor către trofeu, oltenii au eliminat rând pe rând pe Sepsi OSK Sf Gheorghe, CS Afumaţi, FC Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani. După câştigarea Cupei, Craiova a întâlnit-o pe campioana CFR Cluj în Supercupa României pe acelaşi stadion pe care joacă azi şi a pierdut, scor 1-0.

ECHIPA TA – Campioana Unei Mari Iubiri a ieșit la încălzire. ?#CampioniLaSuporteri #VulcanulDePeOblemenco #Stiinta70

Gepostet von Universitatea Craiova am Dienstag, 25. September 2018