Sport

Spotlight Superliga revine marți, 28 mai, de la ora 15:00. Vivi Răchită și antrenorul român neînvins în ultimele 19 luni, invitații zilei!

Spotlight Superliga revine marți, 28 mai, de la ora 15:00, într-o nouă ediție incendiară EXCLUSIV pe FANATIK.ro. Moderatorul Alin Grigore îi are invitați pe Vivi Răchită și pe cel mai în formă antrenor român la ora actuală.
27.05.2024 | 21:29
Spotlight Superliga revine marti 28 mai de la ora 1500 Vivi Rachita si antrenorul roman neinvins in ultimele 19 luni invitatii zilei
Spotlight Superliga revine marți, 28 mai, de la ora 15:00
ADVERTISEMENT

Spotlight Superliga, emisiune care analizează cele mai importante controverse din fotbalul românesc, poate fi urmărită din nou marți, 28 mai, de la ora 15:00. Show-ul marca FANATIK poate fi văzut LIVE pe site-ul FANATIK.ro și a doua zi, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube FANATIK.

Spotlight Superliga revine marți, 28 mai, de la ora 15:00. Vivi Răchită și antrenorul român neînvins în ultimele 19 luni, invitații zilei!

Moderatorul Alin Grigore îi are invitați pe Vivi Răchită și pe cel mai în formă antrenor român la ora actuală. Este vorba despre un tehnician care n-a cunoscut gustul eșecului în ultimele 19 luni și al cărui nume îl veți afla marți, de la ora 15:00, când începe Spotlight Superliga.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani s-a salvat de la retrogradare, Corvinul Hunedoara va juca în cupele europene, iar Dinamo a mers fără emoții la Miercurea Ciuc. Acestea vor fi doar câteva dintre meciurile pe care le vom analiza la Spotlight Superliga.

Thriller-ul dintre Universitatea Craiova și U Cluj, tranșat la loviturile de departajare, va fi și el atent analizat, mai ales că nebunia a apărut în reprizele de prelungiri ale partidei.

ADVERTISEMENT

Marți, la Spotlight Superliga, de la ora 15:00, vom vorbi și despre fostul fotbalist de la Dinamo care urmează să se transfere pe nu mai puțin de 15 milioane de euro și va juca în Liga Campionilor.

Analizăm adversarele echipelor românești din cupele europene!

Fiind ultima ediție Spotlight Superliga din acest sezon, vom analiza și posibilii adversari pe care echipele românești îi pot avea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca în preliminariile Champions League, Corvinul Hunedoara merge în preliminariile Europa League, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova vor evolua în preliminariile Conference League.

Pe parcursul emisiunii Spotlight Superliga de marți, 28 mai, ora 15:00, nu vor lipsi nici exclusivitățile marca FANATIK. Emisiunea poate fi urmărită miercuri pe canalul de YouTube FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ediția precedentă din Spotlight Superliga poate fi urmărită AICI! Săptămâna trecută a fost invitat, printre alții, Alexandru Tofan, cunoscut în lumea ultra sub pseudonimul de „Lecce”. Acesta a fost ani buni liderul Peluzei Sud Steaua.

ADVERTISEMENT