Fotbal intern

“Spovedania” lui Dică după plecarea de la FCSB: “Voiam să las echipa pe primul loc şi să-mi dau demisia!”

23.12.2018 | 20:40
Spovedania lui Dica dupa plecarea de la FCSB Voiam sa las echipa pe primul loc si sami dau demisia

Nicolae Dică a dezvăluit că ar fi plecat oricum de la FCSB, chiar dacă Gigi Becali nu ar fi avut ieşirea publică de după meciul cu CFR Cluj în care i s-a cerut demisia. Dică spune că aştepta doar ca echipa să fie pe primul loc din nou, lucru pe care l-a stabilit împreună cu antrenorii săi secunzi.

“Eu le-am spus şi lui Meme şi patronului că, dacă nu mai au încredere în mine, să-mi spună şi plec, încă din momentul în care am ajuns la Steaua. Nu mă simt trădat de Meme, nu cred că a spus lucrurile de care spune patronul. Dorinţa mea era să las echipa pe primul loc şi să plec! Îi anunţasem pe secunzii mei treaba asta. Consider că Nicolae Dică la Steaua nu am luat bani, ci am adus bani”, a spus Dică la Telekomsport.

Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB: “Am vrut să-mi dau demisia după meciul cu Craiova!”

Nicolae Dică a vorbit despre plecarea de la FCSB, afirmând că a fost de două ori la un pas să plece de la FCSB şi a dezvăluit momentele în care s-a întâmplat acest lucru, unul dintre ele fiind după meciul de la Craiova, când a şi răbufnit la conferinţa de presă. Dică afirmă că omul care l-a împiedicat, de fiecare dată, a fost Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, în care susţine că a avut cea mai mare încredere.

“Am vrut să plec după meciul cu Craiova, mi-a spus să mă gândesc la antrenorii mei secunzi. Meme m-a întors atunci şi a făcut-o şi înainte, atunci când am avut ofertă din Arabia Saudită. Mi-a spus că ar trebui să rămân aici şi să continui munca pe care am început-o. Am avut o colaborare deschisă şi încredere mare în el”, a mai declarat Nicolae Dică.