Life

Spovedania neașteptată a lui Tudor Sișu. Rapperul, complet transformat fizic și psihic: „Am fost mai liber la închisoare”

Tudor Sișu a vorbit despre viața lui de dinainte și de după perioada de detenție. Fostul membru La Familia a spus că nu se consideră artist.
29.06.2021 | 13:04
Spovedania neasteptata a lui Tudor Sisu Rapperul complet transformat fizic si psihic Am fost mai liber la inchisoare
Tudor Șișu, unul din cei mai cunoscuți rapperi din România. Foto: captură Youtube Kanal D România
ADVERTISEMENT

Tudor Sișu a mărturisit, fără menajamente, câteva dintre cele mai intime lucruri legate de viața lui. Prietenul lui Puya a spus că toată lumea îl asociază cu drogurile și pușcăria, iar asta a devenit un soi de reclamă pentru el.

Rapperul nu a fugit niciodată de problema lui cu drogurile. A declarat că a început să considere că situația devine neplăcută când a devenit tot mai izolat din cauza consumului de droguri.

ADVERTISEMENT

Sișu i-a mărturisit lui Mihai Ghiță în emisiunea „În oglindă” că niciodată nu le-a pus în cârcă celorlalți adicția sa, dar nici nu a prezentat dependența sa ca pe un fapt de bravură, cum remarcă astăzi că se întâmplă cu marii hip-hoperi.

Tudor Sișu, confesiuni după ce a ieșit din infernul drogurilor

Sișu a mai spus că el nu se consideră și nu s-a considerat niciodată un artist. Faptul că în el zace o aplecare spre ceea ce înseamnă artă în general nu-i permite să se considere vreun artist.

ADVERTISEMENT

„Eu trăiesc liniștit cu chestia asta. Oamenii au diferite preconcepții, ca să numesc așa. Eu sunt relaxat. Nu există artistul Sișu.

Dacă există vreo doză din vreo formă de artă undeva în sufletul meu, aia e la Tudor. Nu e la Sișu. Sișu e personajul pe care l-au cunoscut oamenii când am făcut rap.

ADVERTISEMENT

Îmi place ideea de oratorie și de a mișca oamenii. În hip-hop modul ăsta e mai simplu. Mi s-a luat jumătate de meserie, pentru că nu mai am cum să interacționez cu oamenii”, a declarat Sișu în emisiunea de pe Youtube.

„Am fost mai liber la închisoare decât afară”

„Am fost mai liber la închisoare decât afară”, este o altă confesiune șocantă făcută de Sișu. Rapperul a mărturisit că și-a dorit chiar să meargă acolo ca să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Tudor a spus că în lumea așa-zis liberă oamenii se prefac și foarte rar a întâlnit oameni cu care să lege relații așa cum au putut să o facă în spatele gratiilor.

Sișu a mărturisit că a fost de trei ori la închisoare. Dacă în primele două dăți nu i-a fost atât de greu, a treia oară a fost mai dificil căci avea deja doi copilași, iar unul dintre ei avea o lună.

 

ADVERTISEMENT