Life

Șprițuri de poveste. Dumitru Dragomir, dezvăluiri peste ani despre „ochii lui Dobrin” și celebrele șprițuri. „Nu bea țuică sau tărie! Bea șpriț și câte o bere”. Video exclusiv

Șprițuri de poveste. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri fabuloase la „Profețiile lui Mitică” despre fostul uriaș fotbalist Nicolae Dobrin și celebrele sale șprițuri.
19.03.2023 | 23:12
Sprituri de poveste Dumitru Dragomir dezvaluiri peste ani despre ochii lui Dobrin si celebrele sprituri Nu bea tuica sau tarie Bea sprit si cate o bere Video exclusiv
Șprițuri de poveste. Dumitru Dragomir, dezvăluiri peste ani despre „ochii lui Dobrin” și celebrele șprițuri. „Nu bea țuică sau tărie! Bea șpriț și câte o bere”. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Șprițuri de poveste au „băgat la înaintare” majoritatea jucătorilor de top. Și ai noștri, și ai altota. Dumitru Dragomir a povestit întâmplări fabuloase cu foștii mari fotbaliști ai României în cea mai recentă ediție a emisiunii „Profețiile lui Mitică”. Fostul președinte al LPF a amintit de Nicolae Dobrin, susținându-și părerea că „toți fotbaliștii care au băut au jucat extraordinar de-a lungul carierei”. Șprițuri de poveste în cariere de poveste…

Șprițuri de poveste. Dumitru Dragomir, dezvăluiri fabuloase peste ani despre Nicolae Dobrin: „Nu bea țuică sau tărie! Bea șpriț și câte o bere”

Șprițuri de poveste cu… Nicolae Dobrin! „Gâscanul” din Trivale este cunoscut drept unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României. Mai mult decât atât, Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al lui Dinamo și a Rapidului, îl consideră pe regretatul fotbalist mai mare decât Gică Hagi. Iar Dumitru Dragomir, născut… mai devreme, a avut șansa să-l admire jucând și să-l cunoască foarte bine pe Gicu Dobrin.

ADVERTISEMENT

„Bea, domne, dar nu bea ce spun ăștia, țuică și astea. Nici nu se atingea. Toți care au băut, au jucat până la adânci bătrâneți și au jucat bine. Bă, frate, Dinu a băut? Ce fotbalist! Dumitrache, a băut a și jucat. Câte exemple pot să-ți dau… Cine e fotbalist și bea, și joacă. 

Nu bea țuică, tărie. Bea șpriț și câte o bere. Am fost o dată la Vâlcea, la Călimănești și a stat o zi, s-a matolit atunci, Dumnezeu să-l odihnească, de mă înjura până mă spurca. Dar era simpatic rău… Bă, ce fotbalist! Geniu! Era o plăcere!”, au fost dezvăluirile lui Dumitru Dragomir, la „Profețiile lui Mitică”. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Șprițuri de poveste. Dumitru Dragomir, amintire savuroasă cu Nicolae Dobrin: „Până i-a dat-o printre picioare”

Dumitru Dragomir a continuat poveștile peste ani despre Nicolae Dobrin. Fostul președinte al LPF și-a adus aminte de un episod în care a fost adversarul „Prințului din Trivale”. „Eu aveam un fotbalist la mine Gheorghe-Gheorghe, la Vâlcea. Un brunețel să nu zic altfel, foc de deștept.

Am jucat cu el în echipă. El era fotbalist mai bun decât mine, prieten cu Gicu Dobrin. Ce mi-au auzit urechile între ei doi înjurându-se în teren. Tot se ducea să-l lovească peste picioare Gheorghe-Gheorghe pe Dobrin. Până i-a dat-o printre picioare Dobrin, să vezi ce-l înjura ăsta. 

ADVERTISEMENT

Îl înjura de mamă, nu am să uit niciodată. Ei copilăriseră împreună. Gheorghe-Gheorghe era o enciclopedie de bancuri, de plăcere de a sta de vorbă cu el. Avea o soție unguroaică, Eva. Era la fel. Povești!”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „Profețiile lui Mitică”.

Șprițuri de poveste. Dumitru Dragomir, fermecat de Nicolae Dobrin: „Nu-i mai trebuia nimic”

Dumitru Dragomir l-a păstrat în minte pe Nicolae Dobrin ca fiind o persoană foarte haioasă, plăcută la vorbă. În luna octombrie a anului trecut s-au împlinit 50 de ani de la meciul istoric FC Argeș – Real Madrid, scor 2-1 în care „Gâscanul” a strălucit.

ADVERTISEMENT

„Nu-i mai trebuia nimic lui Dobrin. Numai la mișto vorbea! Nu era, de exemplu, intelectual cum e Cornel Dinu sau Mircea Lucescu. Dar era poate mai plăcut în dialog decât ăștia foarte deștepți. Și Dinu ce spurcat era, punea niște tălpi de te arunca în tribună. Erau fotbaliști”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

Profețiile lui Mitică, emisiunea unu la unu cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 12:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT