Life

Squid Game revine. Netflix a confirmat cel de-al doilea sezon

Netflix a anunțat în urmă cu câteva ore informații prețioase despre cel de-al doilea sezon din producția sud-coreeană Squid Game. Este oficial, fanii nu mai au mult de așteptat!
13.06.2022 | 18:20
Squid Game revine Netflix a confirmat cel deal doilea sezon
Squid Game, al doilea sezon. Netflix a făcut anunțul oficial. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Platforma de streaming a dezvăluit că producătorul celui mai vizionat serial, difuzat în luna septembrie a anului trecut, are o surpriză. Al doilea sezon din producția care a făcut furori la nivel mondial este în pregătiri chiar acum.

Squid Game, al doilea sezon. Netflix a făcut anunțul oficial

Netflix a făcut anunțul oficial despre al doilea sezon din Squid Game. Acesta este pe cale să se realizeze după ce prima parte a luat lumea cu asalt. Episoadele din primul sezon a deja celebrei producții au doborât toate recordurile.

ADVERTISEMENT

Fanii au așteptat cu sufletul la gură continuarea și iată că dorințele lor sunt pe cale să îndeplinească. Platforma de streaming unde a fost difuzat toamna trecută a confirmat că va exista al doilea sezon cât mai curând.

Scriitorul și regizorul Hwang Dong-hyuk a oferit câteva detalii despre cel de-al doilea sezon al serialului prin intermediul unui mesaj lansat de Netflix. Artistul a scos la iveală amănunte importante despre personaje.

ADVERTISEMENT

„Omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce”, a spus regizorul care a făcut, evident, referire la personajul misterios interpretat de actorul Gong Yoo. Totodată, revine și un alt personaj, și anume Front Man.

„Lucrăm la scenariu chiar acum și creăm forma poveștii. Ne concentrăm asupra modului în care să-l facem și mai frumos pentru publicul global. Există multă presiune pentru a face sezonul 2 și mai bun”, a precizat producătorul executiv Kim Ji-yeon pentru Tudum.

ADVERTISEMENT

Squid Game, o muncă de 12 ani. Este cel mai popular serial

„A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viață primul sezon al Squid Game anul trecut. Dar a fost nevoie de 12 zile pentru ca Squid Game să devină cel mai popular serial Netflix de până acum”, a mai spus regizorul Hwang Dong-hyuk.

Serialul difuzat pe platforma de streaming a adunat foarte multe premii și a fost distribuit la nivel global. A creat o adevărată isterie atât în rândul adulților, cât și a copiiilor. În ultimele luni a ieșit pe piață și păpușa ucigașă preferată de toți, Young-hee.

ADVERTISEMENT