Life

Vestea excelentă pentru fanii Squid game. A fost confirmat sezonul 2 al serialului de pe Netflix

Fanii serialului „Squid game” au primit o veste minunată. Cel de-al doilea sezon al producției este în curs de filmare și va fi distribuit pe platforma de streaming Netflix.
10.11.2021 | 15:49
Vestea excelenta pentru fanii Squid game A fost confirmat sezonul 2 al serialului de pe Netflix
ADVERTISEMENT

Regizorul Hwang Dong Hyuk, cel care a produs primul sezon al serialului care a creat o adevărată nebunie și isterie în rândul oamenilor, în special a celor tineri, a confirmat a doua parte.

Serialul coreean a devenit într-un timp foarte scurt unul dintre cele mai vizionate de pe platforma de streaming Netflix, de aici și decizia de a merge mai departe cu producția.

ADVERTISEMENT

Așadar, vor urma noi episoade, în ciuda faptului că în general serialele produse în Coreea au un singur sezon. Iată că de această dată s-a produs o excepție, o schimbare binevenită.

Squid Game, surpriză majoră pentru fani. Se produce sezonul 2

„Squid Game” a reușit să doboare toate recordurile de vizionare pe Netflix ceea ce înseamnă că nu se oprește la cele 9 episoade produse până în momentul de față.

ADVERTISEMENT

În prezent, nu se cunosc prea multe detalii despre când în care va fi lansat cel de-al doilea sezon, regizorul subliniind faptul că e prea devreme să se pronunțe în acest sens.

„A fost atât de multă presiune, atât de multă cerere şi atât de multă dragoste pentru un sezon doi, încât nu cred că ne-aţi dat de ales.

ADVERTISEMENT

Voi spune asta: va fi un sezon doi. Este în capul meu chiar acum. Plănuiesc cum vor decurge lucrurile.

Dar cred că este prea devreme să spun când şi cum se va întâmpla asta”, a declarat regizorul Hwang Dong-hyuk, în cadrul unei ecranizări speciale în Los Angeles, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Serialul Squid Game nu a fost scutit de critici. Ce acuzații i se aduc

A fost vizionat de peste 150 de milioane de utilizatori ai platformei Netflix, dar asta nu înseamnă că nu a avut parte și de recenzii negative. Serialul coreean nu a fost scutit de critici.

Acuzațiile pe care le-a primit regizorul producției au legătură cu unele aspecte misogine, lucru pe care întreaga echipă îl neagă vehement.

Unii oameni sunt de părere că filmul pune într-o lumină nedreaptă femeile, în acest caz fiind dat exemplu personajul Han Minyeo, care a recurs la favoruri sexuale pentru a supraviețui și a câștiga bani.

ADVERTISEMENT