Fotbal intern

Srdjan Luchin la Dunărea Călăraşi! Dan Alexa a luat şi un fost jucător de la Marseille

11.01.2019 | 17:12
Srdjan Luchin la Dunarea Calarasi Dan Alexa a luat si un fost jucator de la Marseille

Srdjan Luchin şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul Constanţa, dar a ajuns la un acord cu Dunărea Călăraşi. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a fost convins de Dan Alexa să semneze cu nou-promovata şi să ajute echipa în lupta pentru evitarea retrogradării.

Srdjan Luchin a semnat înţelegerea cu Dunărea Călăraşi, iar sâmbătă, 12 decembrie, va pleca în cantonamentul echipei din Turcia. Fundaşul central a decis să meargă alături de Dan Alexa la formaţia din Călăraşi după ce nu a reuşit să se impună la FC Viitorul Constanţa, echipă unde a jucat în 11 meciuri şi a înscris un gol.

Srdjan Luchin şi Najib Ammari au ajuns la Dunărea Călăraşi

Srdjan Luchin nu este singurul jucător care a ajuns sub comanda lui Dan Alexa vineri. Dunărea Călăraşi a ajuns la un acord cu un fost jucător de la CFR Cluj. Abdelmajid Najib Ammari, mijlocaşul crescut de Olympique Marseille, a semnat cu formaţia antrenată de Dan Alexa şi va ajunge în cantonamentul din Antalya.

Abdelmajid Najib Ammari a jucat pentru CFR Cluj în sezonul 2013 – 2014, dar a prins doar 5 meciuri în tricoul grupării din Gruia. Mijlocaşul născut la Marseille a mai evoluat pentru Levski Sofia, Latina Calcio şi Virtus Entella după plecarea din Liga 1 Betano. În vârstă de 26 de ani, Najib Ammari a evoluat până în vara anului 2018 la Spezia, în Serie B, iar la Dunărea Călăraşi a ajuns din postura de jucător liber de contract.

Najib Ammari, noul jucător de la Dunărea Călăraşi

Iată lotul echipei Dunărea Călăraşi pentru stagiul de pregătire din Turcia:

  • Portari:  Cătălin Straton, Nicolae Calancea, Gabriel Popa
  • Fundaşi: Constantin Nica, Ştefan Vlădoiu, Alin Dobrosavlevici, Cristian Sîrghi, Selim Ben Djemia, Gaston Mendy, Ange Digbeu, Andrei Radu, Srgian Luchin
  • Mijlocaşi: Alexandru Bourceanu, Conor Henderson, Georgian Honciu, Gabriel Simion, Abdelhakim Omrani, Sergio Semedo, Alexandru Munteanu, Daniel Benzar, Hamidou Keyta, Valentin Munteanu, Stelian Cucu, Ianis Stoica, Najib Ammari
  • Atacanţi: Mediop Ndiaye, Marc Khalil, Sacha Clemence Etienne Mukanya, Aymen Souda