Srdjan Luchin la Dunărea Călăraşi! Dan Alexa a luat şi un fost jucător de la Marseille

Iuliana Spirache   
in Liga 1 Betano
11/01/2019, 17:12
Srdjan Luchin la Dunărea Călăraşi! Dan Alexa a luat şi un fost jucător de la Marseille GALERIE FOTO
Srdjan Luchin în timpul unui meci jucat pentru Viitorul. Fundaşul a ajuns la Dunărea Călăraşi alături de Najib Ammari

Srdjan Luchin şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul Constanţa, dar a ajuns la un acord cu Dunărea Călăraşi. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a fost convins de Dan Alexa să semneze cu nou-promovata şi să ajute echipa în lupta pentru evitarea retrogradării.

Srdjan Luchin a semnat înţelegerea cu Dunărea Călăraşi, iar sâmbătă, 12 decembrie, va pleca în cantonamentul echipei din Turcia. Fundaşul central a decis să meargă alături de Dan Alexa la formaţia din Călăraşi după ce nu a reuşit să se impună la FC Viitorul Constanţa, echipă unde a jucat în 11 meciuri şi a înscris un gol.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Srdjan Luchin şi Najib Ammari au ajuns la Dunărea Călăraşi

Srdjan Luchin nu este singurul jucător care a ajuns sub comanda lui Dan Alexa vineri. Dunărea Călăraşi a ajuns la un acord cu un fost jucător de la CFR Cluj. Abdelmajid Najib Ammari, mijlocaşul crescut de Olympique Marseille, a semnat cu formaţia antrenată de Dan Alexa şi va ajunge în cantonamentul din Antalya.

Abdelmajid Najib Ammari a jucat pentru CFR Cluj în sezonul 2013 – 2014, dar a prins doar 5 meciuri în tricoul grupării din Gruia. Mijlocaşul născut la Marseille a mai evoluat pentru Levski Sofia, Latina Calcio şi Virtus Entella după plecarea din Liga 1 Betano. În vârstă de 26 de ani, Najib Ammari a evoluat până în vara anului 2018 la Spezia, în Serie B, iar la Dunărea Călăraşi a ajuns din postura de jucător liber de contract. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Najib Ammari, noul jucător de la Dunărea Călăraşi

Iată lotul echipei Dunărea Călăraşi pentru stagiul de pregătire din Turcia:

  • Portari:  Cătălin Straton, Nicolae Calancea, Gabriel Popa
  • Fundaşi: Constantin Nica, Ştefan Vlădoiu, Alin Dobrosavlevici, Cristian Sîrghi, Selim Ben Djemia, Gaston Mendy, Ange Digbeu, Andrei Radu, Srgian Luchin
  • Mijlocaşi: Alexandru Bourceanu, Conor Henderson, Georgian Honciu, Gabriel Simion, Abdelhakim Omrani, Sergio Semedo, Alexandru Munteanu, Daniel Benzar, Hamidou Keyta, Valentin Munteanu, Stelian Cucu, Ianis Stoica, Najib Ammari
  • Atacanţi: Mediop Ndiaye, Marc Khalil, Sacha Clemence Etienne Mukanya, Aymen Souda
Închide ×