Fotbal intern

SSC Farul are un nou patron! Cine e femeia care a preluat clubul

16.07.2018 | 16:12
SSC Farul are un nou patron. Emanuela Gavrilă în cadrul unei conferinţe de presă

SSC Farul are un nou patron. Emanuela Gavrilă a achiziţionat clubul care a promovat în eşalonul secund şi a vorbit despre planurile pe care le are cu echipa de la malul mării.

Gavrilă, care este fosta iubită a lui Alexandru Mazăre, fratele cunoscutului Radu Mazăre, a încercat să ia legătura cu Ciprian Marica, după ce fostul fotbalist a cumpărat cealaltă echipă din oraş, Farul Constanţa, în urmă cu puţin timp.

SSC Farul are un nou patron

“Nu cred că poţi să te îndrepţi spre Liga 1 cu 1,2 – 1,5 milioane de euro. Atât îţi trebuie pentru promovare. Va trebui să acopar toate cheltuielile. Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât ai jucători mai buni şi riscurile de a rămâne în B sau a retrograda scad. Trebuie să apăsăm acceleraţia, depăşind viteza legală. Să băgăm full gas, să depunem toate eforturile pentru că mai sunt 3 săptămâni şi începe campionatul. Sunt foarte multe lucruri de făcut. În primul rând, echipa. Vom începe să sunăm jucători. Vreau să construiesc, nu să facem promisiuni. Suntem sub nivelul mării, nici măcar la zero.

Mi-a transmis că nu e interesat de niciun fel de alianţă. Nu au întrebat nici măcar ce propun. Aşa că mi-am văzut de drum”, a spus Emanuela Gavrilă.

SSC Farul are un nou patron. Ciprian Marica, şeful Farul Constanţa, concentrat
SSC Farul are un nou patron. Ciprian Marica, şeful Farul Constanţa