Fotbal intern

St. Mirren plătește mai bine ca Dinamo! Ce salarii au Mihai Popescu și Laurențiu Corbu în Scoția

02.02.2019 | 10:36
St Mirren plateste mai bine ca Dinamo Ce salarii au Mihai Popescu si Laurentiu Corbu in Scotia
St. Mirren plătește mai bine ca Dinamo. De câte ori li s-au mărit salariile lui Mihai Popescu și Laurențiu Corbu după transferul în Premiership

Doi dintre fundașii la care Mircea Rednic a renunțat în această iarnă au ajuns să încaseze salarii mult mai bune decât aveau în Ștefan cel Mare. St. Mirren plătește mai bine ca Dinamo! Mihai Popescu și Laurențiu Corbu s-au trezit cu lefuri de două ori, respectiv de patru ori mai mari!

St. Mirren nu este o forță în Scoția, iar în acest sezon lucrurile au stat foarte prost, echipa aflându-se în acest moment pe ultimul loc în clasamentul primei divizii.

St. Mirren plătește mai bine ca Dinamo! O mie de lire pe săptămână și au uitat de „Groapă”

Mircea Rednic a făcut curățenie în lotul alb-roșilor în pauza competițională. La capitolul veniri au fost bifate până acum 13 nume, iar la cel al plecărilor lista este încă deschisă. Unul dintre compartimentele care l-au nemulțumit total pe Rednic a fost cel defensiv. Doi dintre jucătorii pe care antrenorul i-a anunțat că nu se mai bazează pe serviciile lor au fost Mihai Popescu și Laurențiu Corbu.

Aceștia au plecat în Scoția, la aceeași echipă. Este vorba despre St. Mirren, lanterna roșie din Premiership. Cu toate că ocupă ultima poziție a clasamentului, clubul scoțian plătește mai bine ca Dinamo, un club cu pretenții din Liga 1 Betano. Astfel, atât Popescu, cât și Corbu au primit, conform informațiilor FANATIK, salarii de o mie de lire sterline pe săptămână, adică vor încasa lunar câte patru mii de lire sterline.

Laurențiu Corbu Mihai Popescu
Laurențiu Corbu și Mihai Popescu au fost anunțați de Mircea Rednic că nu mai fac parte din vederile lui la Dinamo și au semnat cu ultima clasată din Scoția

Cât aveau în Ștefan cel Mare! Erau printre cei mai prost plătiți

Noile salarii ale apărătorilor sunt mult mai mari decât cele pe care le-au avut la Dinamo. Astfel, Popescu încasa două mii de euro pe lună, iar Corbu doar o mie de euro pe lună. La un calcul simplu, fundașului central i s-a dublat remunerația, iar celui dreapta i s-a multiplicat de patru ori!

Pe de altă parte, Mircea Rednic a avut grijă să scadă bugetul de salarii de la Dinamo, renunțând rând pe rând la jucătorii care aveau sume mari la Dinamo, precum Penedo, Cooper, Gomelt, Katsikas, Pesic și Salomao. În acest moment, toți cei care au venit au salarii sub 7.000 de euro, așa cum a anunțat chiar tehnicianul dinamovist: “Sunt jucători care vin gratis, au salarii până în 6-7.000. Se iau comisioane mici și foarte mici. În afară de Nistor, toți ceilalți au sub 7.000 de euro”, a declarat Rednic într-un interviu acordat FANATIK.